Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

LG iepazīstina ar pasaulē pirmo viedtālruni ar vertikāli izliektu ekrānu

Easyget.lv, 28.10.2013. 13:45

LG Electronics (LG) šodien prezentēja LG G Flex sejas veidolam pielāgoto viedtālruni ar izliektu ekrānu, tādējādi tam kļūstot par pirmo ierīci, kas viedtālruņu tirgū piedāvā šāda veida dizainu.
LG iepazīstina ar pasaulē pirmo viedtālruni ar vertikāli izliektu ekrānu

G Flex ietver arī citu LG uzņēmumu patentētas inovācijas, kuras atspoguļos līdz šim nepieredzētā ekrāna un akumulatora izveidē. LG G Flex arī lepojas ar pilnīgi jaunām lietotāja funkcijām, kas izmanto izliektā ekrāna priekšrocības.

„LG G Flex ir līdz šim labākais piemērs, kādam jābūt izliektam viedtālrunim,” stāsta Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „LG G Flex ar savu unikālo dizainu, novatorisko aparatūru un uz klientu orientētam lietotāja funkcijām atspoguļo visievērojamāko attīstību viedtalruņu tirgū kopš viedtālrunis kļuva par mūsu ikdienas sastāvdaļu.”

Dizains, kas izprot cilvēku

Vertikāli izliekts LG G Flex viedtālrunis samazina attālumu starp lietotāja muti un mikrofonu, kad ierīce tiek turēta pie auss. Irīcei ir izliektas arkas forma, kas ir pielāgota vidusmēra cilvēka sejai, lai nodrošinātu uzlabotu balss un skaņas kvalitāti. Izliektā forma palielina skaņas līmeni par 3 dB salīdzinājumā ar parastajiem, plakanas formas viedtelefoniem. Ierīci ir arī ērtak turēt rokā un glabāt aizmugurējā kabatā. Turklāt ainavas skata režīmā šis ekrāns piedāvā IMAX līdzīgu pieredzi, nodrošinot ērtāku skatīšanās leņķi video aplūkošanai vai spēļu spēlēšanai.

Tāpat ka LG G2, LG G Flex viedtālruņa fiziskās pogas ir pārvietotas uz ierīces aizmugurējo paneli. Mainot pogu izvietojumu, tiek samazināta iespēja nejauši izslēgt telefonu un nodrošināta ērta skaļuma regulēšana ar rādītājpirkstu telefonsarunas laikā.

Ciešas sadarbības produkts

LG G Flex tika izstrādats sadarbība ar LG Electronics, sadarbojoties māsasuzņēmumiem LG Display un LG Chem. Sešu collu lielais G Flex ekrāns ir pasaulē lielākais Plastmasas OLED (POLED) ekrāns, kas izstrādāts un masveidā ražots speciāli viedtelefoniem. Ārkārtīgi plānais un vieglais POLED elastīgais ekrāns un ieliektais OLED panelis ir veidots uz plastmasas, nevis stikla bāzes, tādējādi nodrošinot viedtālruņa unikālo formu un izturību. POLED ekrāns ir spilgtāks un krietni precīzāks, pateicoties Real RGB tehnoloģijas pielietošanai, kas vienā pikselī satur visus trīs apakšpikseļus - sarkano, zaļo un zilo.

LG Chem ir izstrādājis pasaulē pirmo izliekta akumulatora tehnoloģiju īpaši LG G Flex viedtālrunim. Neskatoties uz tā plāno formu, LG G Flex akumulatora kapacitāte ir veseli 3500 mAh.

Uz klientu orientētas inovācijas

Vairāku jaunu tehnoloģiju starpā LG G Flex ir pirmais viedtelefons ar „Self Healing” („Pašārstējošu”) aizmugurējā paneļa pārklājumu. Šīs elastīgais pārklājums ļauj likvidēt ikdienas lietošanas laikā gūtos skrāpējumus un plaisas, nodrošinot G Flex iespēju ilgāk izskatīties jaunam.

LG G Flex lietotājiem būs pieejams plašs dažādu mūzikas formātu klāsts - MP3, CD kvalitāte vai 24 bit/192kHz Hi-Fi atskaņošana. G Flex ir aprīkots ar tādām lietotāja funkcijām kā KnockON, Guest Mode un Plug & Pop, kas pirmo reizi tika ieviestas LG G2 vietdālrunī.

LG G Flex piedāvā arī vairākas jaunas lietotāja funkcijas:

  • QTheater nodrošina lietotājiem ātru piekļuvi fotogrāfijām, video un YouTube vietnei tieši no sākuma ekrāna, vien pieskaroties ekrānam un pa izliekto virsmu pavelkot ar diviem pirkstiem uz telefona ārmalu.
  • Dual Window sadala plato sešu collu ekrānu divos atsevišķos logos efektīvākai vairāku uzdevumu veikšanai.
  • Swing Lockscreen maina attēlus sākuma ekrānā atkarībā no tā, kā tiek turēts G Flex.
  • Face Detection Indicator iekrāso uz aizmugures taustiņa (Rear Key) izvietoto LED zaļā krāsā, lai apstiprinātu sejas atpazīšanas statusu un fokusu.
  • Camera Timer izgaismo aizmugures taustiņa LED, lai norādītu, ka sākusies atskaite.
  • Urgent Call Alert izgaismo aizmugures taustiņa LED sarkanā krāsā, kad reģistrēti vairāki pēc kārtas neatbildēti zvani no vienas personas.

LG G Flex (modelis) galvenās specifikācijas:

  • Čipkopa: 2,26 GHz Qualcomm® SnapdragonTM 800 (MSM 8974) četrkodolu processors
  • Displejs: 6 collu HD (1280 x 720), izliektais P-OLED (Real RGB) displejs 
  • Atmiņa: 32 GB eMMc un 2 GB LP DDR3 operatīvā atmiņa
  • Kamera: 13.0 MP (aizmugurējā) un 2.1 MP (priekšējā)
  • Akumulators: 3,500 mAh 
  • Operētājsistēma: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Izmēri (G x P x B): 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7 mm 
  • Svars: 177g
  • Savienojamība: BT 4.0/USB 3.0/ WiFi (802.11 a/b/g/n/ac)/ NFC
  • Citas specifikācijas: TDMB/Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback atskaņošana

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV