Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Master Foto piedalīsie Riga Photo Show 2013

Easyget.lv, 11.11.2013. 16:46

Master Foto piedalīsies izstādē Riga Photo Show 2013, kas 22. - 24. novembrī notiks Ķīpsalas hallē.
Master Foto piedalīsie Riga Photo Show 2013

Master Foto stendā būs iespējams apskatīt un izmēģināt jaunāko Master Foto piedāvāto foto un video tehniku, kā arī izstādes ietvaros tiks piedāvātas īpašas cenas foto un video aprīkojumam. Katrā no apmeklējuma dienām būs iespējams apskatīt atšķirīgus priekšnesumus, kuri būs interesanti un aizraujoši katram izstādes apmeklētājam.

Riga Photo Show 2013 laikā Master Foto trīs dienu garumā iepazīstinās ar vēl neredzētu tehniku gan fotogrāfiem, gan video operatoriem. Šogad tiks demonstrēti Latvijā ražotie Master Foto video stabilizatori Full Carbon un Pocket Carbon, kuru unikalitāte slēpjas to oglekļa šķiedras konstrukcijā, kas apvieno neticamu vieglumu un augstu izturību. Pirmo reizi Latvijā būs iespēja redzēt IOi kameras, kurām ir izcili parametri video uzņemšanai, ņemot vērā tās mazos izmērus.

Pārstāvis no ASV veidotā uzņēmuma LiveU pastāstīs par jaunākajiem mobilajiem risinājumiem video tiešraidēm, kas spēj translēt video materiālu tiešraidē, video uzreiz apstrādājot mākoņservisā. X-Rite kalibrācijas ierīču pārstāvis no Izraēlas demonstrēs jaunās un ērti lietojamās kalibrācijas iekārtas.

Master Foto stendā būs iespēja aplūkot un izmēģināt dažādu ražotāju zibspuldzes ar parametriem līdz pat impulsa ātrumam 1/15000 sek un iebūvētiem akumulatoriem. Izstādes laikā pārstāvji no Vivid Cafe rādīs pašu konstruētos kopterus un video sliedes.

Master Foto stenda aktivitātes izstādes apmeklētājiem:

  • 22. novembrī no 11:00 līdz 19:00 norisināsies “Master Foto studijas fotogrāfu konkurss”. Pieteikties konkursam iespējams līdz 14. novembrim konkursu sadaļā – masterfoto.lv/konkurss. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Balvās: Elinchrom zibspuldžu komplekts, meistarklase no Osy (Andreja Loseviča) un citas pārsteiguma balvas no Master Foto. 
  • 23. novembrī no 11:00 līdz 16:00 būs iespēja iemūžināt dažādus trikus un neredzētu akrobātiku “Master Foto Tricking Battle 2013” sacensību ietvaros, kurā piedalīsies Austrumeiropas labākie triku akrobātikas dejotāji.
  • 24. novembrī Master Foto stendā no 11:00 līdz 14:00 notiks "Skaistuma un iepazīšanās portāla iMiss.lv meiteņu defilē un fotosesijas". Skaistuma portāla iMiss meiteņu defilē un fotosesijā būs iespējams ne tikai apskatīt skaistas meitenes Wild Spirit tērpos, bet arī profesionālu fotogrāfu darbību fotosesijas laikā. Pasākuma norisi ir aicināti vērot ne tikai fotogrāfi, bet jebkurš interesents.

Izstādes laikā Master Foto stendā būs iespēja iegādāties vai pasūtīt preces par izdevīgām cenām:
Bowens 7% atlaide komplekiem un 15% atlaide aksesuāriem;
Linkstar un Falcon Eyes produktiem 20% atlaide pirkumiem un pasūtījumiem;
L'Aigle 20% atlaide pasūtījumiem;
10% atlaides pasūtot Elinchrom produktus;
Pasūtot X-Rite produkciju — 10% atlaide;
Foba produkcijai 15% atlaide pasūtot + dāvanā kalendārs.

Laipni gaidīti apmeklēt Master Foto stendu Riga Photo Show 2013 ietvaros!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV