Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Foto un video piedzīvojumi "Riga Photo Show 2013"

Easyget.lv, 11.11.2013. 13:32

Zibspuldžu gaismas, jauni rakursi, skaistas meitenes, simtiem fotogrāfu un aizraujoši notikumi no 22. līdz 24. novembrim pārņems Ķīpsalu, kur otro reizi notiks Baltijas nozīmīgākā foto un video tehnikas izstāde "Riga Photo Show 2013".
Foto un video piedzīvojumi "Riga Photo Show 2013"

"Riga Photo Show 2013" varēs uzzināt nozares jaunumus, novērtēt visu jaunāko foto un video tehnikas jomā, iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, apmeklējot seminārus un meistarklases, piedalīties fotosesijās un pašiem izmēģināt savus spēkus.

Šogad izstādes "Riga Photo Show 2013" partneris ir "Nikon & I AM Photographer". "Mēs piedāvāsim zināšanas, dalīsimies ar profesionālo pieredzi, kā arī ļausim aptaustīt un izmēģināt "Nikon" jaunākos produktus. Ja jūs savā Ziemassvētku dāvanu sarakstā esat iekļāvuši jaunākos fotorīkus, tad noteikti apmeklējiet "Riga Photo Show!"" aicina "Nikon" pārstāvis Rene Mits (Rene Mitt).

Jaunākā foto un video tehnika

Izstāde būs kā krāšņs piedzīvojums, kurā vienuviet varēs apskatīt, izmēģināt un arī iegādāties šī brīža jaunāko un aktuālāko foto un video tehniku, turklāt par izdevīgām cenām.

"Nikon", "Sony", "Canon", "Profoto", "Fujifilm", "Pentax", "Epson", "Broncolor", "Bowens", "GITZO"... – tie ir tikai daži no visā pasaulē zināmajiem zīmoliem, kas piedalīsies izstādē "Riga Photo Show 2013" un piedāvās trīs notikumiem bagātas un aizraujošas dienas visiem foto un video profesionāļiem un entuziastiem!

Profesionāļu vadīti semināri un meistarklases

Gunārs Binde, Aivars Drāznieks, Tatjana Vlasova, Oļegs Zernovs, Iveta Vaivode, Natālija Berezina, Andrejs Zavadskis, Ivs Zenne, Valdis Ošiņš ... tie ir tikai daži no fotogrāfiem, kuri Ķīpsalā dalīsies ar pieredzi un atklās savus meistara noslēpumus.

Visas trīs izstādes dienas divās konferenču zālēs interesenti tiek aicināti apmeklēt atzītu foto un video meistaru seminārus un meistarklases, kurās varēs uzzināt – kā fotogrāfijā izcelt sievietes sievišķību, kā veidot pirmo portfolio, kā nopelnīt ar fotobankām, kā profesionāli sagatavot fotogrāfijas žurnālam, kā ātri un kvalitatīvi apstrādāt lielu attēlu daudzumu un daudz ko citu.

Jaunums – fotostudijas!

Šogad izstādē varēs iepazīties arī ar fotostudiju piedāvājumu. Piedalīties mini foto sesijās un uzzināt par foto grima īpatnībām apmeklētājus aicinās fotostudijas "SoftLight", "Sweet Studio", "Spot Studios", "Pineapple Studios" u.c.

Izvēlies sev vispiemērotāko fotoskolu vai fotokursus!
Ja fotogrāfijas pasaulē nevēlies palikt tikai amatieris, tad izstādē varēsi izvēlēties arī sev vispiemērotāko fotoskolu vai fotokursus. Izstādē būs iespējams konsultēties ar foto kursu pasniedzējiem, iegūt atsauksmes par saviem darbiem un saņemt pievilcīgas atlaides apmācībām.

Aizraujoši notikumi

Līdzās foto un video tehnikas demonstrācijām un izdevīgajām cenām, izstādes dalībnieki stendos sola arī dažādas interesantas un izglītojošas aktivitātes. Izstādē tiks veikta arī kameru bezmaksas datu nolasīšana, profilaktiskā apskate, sniegtas tehniskas konsultācijas, tāpēc savējo kameru neaizmirsti mājās! Nāc uz "Riga Photo Show 2013", bildē, satiec interešu biedrus un profesionāļus, attīsti meistarību, diskutē un parādi savu sniegumu arī citiem. Vairāk: www.rigaphotoshow.lv

Plānots, ka "Riga Photo Show 2013" apmeklēs 20 000 ieinteresētu apmeklētāju – foto un video profesionāļi un amatieri, kritiķi, apskatnieki, fotomākslas cienītāji, mediju pārstāvji, ikviens, kas fotografē un filmē, pat ar visvienkāršāko fotokameru!

"Riga Photo Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 ar "Nikon & I AM Photographer" atbalstu.

Vienlaikus izstāžu centrā notiks 2. starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstāde "Riga COMM 2013" un tehnoloģiju konference "The Next Big Thing". Vairāk: www.rigacomm.com

Darba laiks:
22. novembrī 10.00–18.00
23. novembrī 10.00–18.00
24. novembrī 10.00–17.00

Ieejas biļete: Ls 3.00 / EUR 4.27, pensionāriem un skolēniem (uzrādot apliecību) – Ls 2.50/ EUR 3.56, ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 7.00 / EUR 9.96, bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas. Katra ieejas biļete ir derīga, lai apskatītu izstādes "Riga Photo Show 2013" un "Riga Comm 2013".

"Riga Photo Show 2013" semināru apmeklējumam ir jāiegādājas speciālas biļetes atsevišķā kasē. Ieejas maksa uz katru semināru: Ls 2 / EUR 2.85. Daudzdienu biļete: Ls 12 / EUR 17.07 (var apmeklēt izstādi "Riga Photo Show 2013" un visus seminārus visas trīs dienas).

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV