Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Februārī notiks tehnoloģiju konference TechChill Baltics

Easyget.lv, 12.12.2013. 16:05

Tehnoloģiju konference "TechChill Baltics" 13. februārī Rīgā trešo gadu pulcēs jaunuzņēmumus (start-up), tehnoloģiju interesentus, investorus un pieredzes bagātus spīkerus no visas pasaules.
Februārī notiks tehnoloģiju konference TechChill Baltics

"TechChill Baltics" ir bezpeļņas vienas dienas konference, kuras mērķis ir iedvesmot un dalīties zināšanās un pieredzē, lai veicinātu jauno uzņēmumu attīstību pasaules mērogā. 2013.gada konferencē bija 250 apmeklētāju, šoreiz plānots ap 350 starptautisko viesu.

Konferences tematika veltīta tirgus iekarošanas stratēģijām - dienaskārtībā iekļautas mediju diskusijas, mārketinga un sabiedrisko attiecību profesionāļu prezentācijas, kā arī pieredzējušu uzņēmēju stāsti. Paralēli tam konferenci papildinās arī "pitch" (īso prezentāciju) konkurss, lieliskas kontaktu dibināšanas iespējas un vakara noslēguma svinības. Daži no šī gada spīkeriem: Collette Ballou (Ballou PR), Shira Abel (Hunter&Bard), Mike Butcher (TechCrunch), Kristjan Hiiemaa (Erply).

Konferenci dienu iepriekš aizsāks Mini Seedcamp - darbnīca, kurā īpaši atlasīta komanda strādās ar startup uzņēmumiem, dodot padomus attīstībai, kā arī nodrošinot pieeju vērtīgam kontaktu klāstam.

Biļetes iespējams iegādāties konferences interneta lapā www.tcbaltics.com/get-tickets. Šobrīd pieejamas īpaši izdevīgas biļetes, tāpat ievērojamas atlaides piešķirtas studentiem, start-up pārstāvjiem un TechHub biedriem.

TechChill Baltics organizē biedrība TechHub Riga.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV