Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LG izstādē CES 2014 prezentēs nozarē vadošo OLED televizoru klāstu

Easyget.lv, 02.01.2014. 14:25

LG Electronics (LG) izstādē CES 2014 prezentēs pasaulē daudzveidīgāko OLED televizoru klāstu, tostarp pasaulē lielāko ieliekto ULTRA HD OLED televizoru (modelis 77EC9800), kā arī dažādus 55 un 65 collu OLED televizoru modeļus. Tāpat kompānija iepazīstinās arī ar eleganto GALLERY OLED televizoru (modelis 55EA8800) un ieliekto OLED TV (modelis 55EB9600).
LG izstādē CES 2014 prezentēs nozarē vadošo OLED televizoru klāstu

Nepārspējama attēla kvalitāte

55, 65 un 77 collu ieliektie ULTRA HD OLED televizori apvieno LG patentēto WRGB OLED tehnoloģiju un 4K Ultra HD ekrāna izšķirtspēju (3840 x 2160 pikseļi), lai nodrošinātu attēla kvalitāti un skatīšanās pieredzi pilnīgi jaunā līmenī, piepildot skatītāja redzes lauku ar lieliskiem, augstas izšķirtspējas attēliem. LG milzīgajam 77 collu modelim piešķirta prestižā CES 2014 Inovāciju balva.

Katra pikseļa gaismas temperatūru 77 collu lielajā ekrānā automātiski kontrolē LG Color Refiner, nodrošinot augstākā līmeņa saskanību un līdzsvaru. Televizora neierobežotās kontrasta proporcijas pārvalda High Dynamic Range (HDR) algoritms. Ieliektais ULTRA HD OLED televizors arī nodrošina pārsteidzošo ULTRA CINEMA 3D attēlveidošanu. Pateicoties Film-type patterned retarder (FPR) tehnoloģijai un Ultra HD izšķirtspējai, skatītāji spēj baudīt vispārliecinošākos 3D efektus, kādi piedāvāti televizoros bez miglas un ņirboņas.

Plašākām vēl augstākas izšķirtspējas iespējām, 77EC9800 aprīkots ar paša LG izstrādāto Tru-ULTRA HD Engine Pro, kas spēj paaugstināt SD, HD vai Full HD satura kvalitāti tuvu 4K attēla kvalitātei. Televizors arī piedāvā Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) funkciju, lai padarītu televizora ekrānā notiekošo skaidrāku un reālāku.

Lietotāji arī novērtēs, ka ieliektie ULTRA HD OLED televizori spēj atkodēt pārraides signālus gan H.264, gan HEVC H.265 formātos ar kadru nomaiņas ātrumu 30p vai 60p. Iebūvētais dekoderis nodrošina iespēju attēlot Ultra HD saturu no ārējām ierīcēm, kas pievienotas televizora HDMI, USB vai LAN pieslēgvietās. Modelis 77EC9800 arī aprīkots ar LG jaunāko Smart TV platformu.

Radoši koncepti, godalgoti produkti

Zem GALLERY OLED televizora elegantā karkasa paslēpti jaudīgi 2.2 kanāla, uz priekšu vērsti 100W Canvas Speaker skaļruņi, piedāvājot augstākās klases audio pieredzi, kas nav pieejama nevienā citā OLED televizorā. Ieguvis CES 2014 Inovācijas balvu, EA8800 ir vienīgais modelis, kas spēj pārvērst vienkāršu viesistabu īstā mākslas galerijā. Ierīces unikālā eGallery funkcija piedāvā dažādus attēlošanas režīmus, kurus iespējams aktivizēt, lai radītu noteiktu noskaņojumu. Piemēram, Gallery Mode pārvērš televizoru par attēlu rāmi, kas attēlo vairākus pasaulē slavenus mākslas darbus, bet Healing & Remembering Mode palīdz radīt siltu un viesmīlīgu gaisotni ar noskaņojumu uzlabojošām skaņām un attēliem.

Investīcijas OLED nākotnē

Lai sagatavotos nenovēršamajam pieprasījuma pieaugumam pēc OLED televizoriem visā pasaulē, LG izveido preču bāzes vairākās valstīs ārpus Dienvidkorejas. Kompānija jau ir pabeigusi jaunu televizoru ražotņu būvniecību Brazīlijā, Polijā, Ķīnā un Taizemē, bet Meksikā šogad darbību sāks moderna rūpnīca, lai ražotu OLED televizorus Ziemeļamerikas tirgum. Stratēģiskajām bāzēm apkalpojot vietējos un apkārtējos tirgus, LG plāno samazināt eksporta izmaksas un palielināt cenu konkurētspēju.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV