Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Canon papildina PIXMA mājas un biroja ierīču klāstu ar pieciem jauniem modeļiem

Easyget.lv, 21.01.2014. 13:20

Canon papildina PIXMA printeru un daudzfunkciju ierīču klāstu ar pieciem jauniem modeļiem – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 un iP2850.

Ierīces ietver Canon mājas un biroja klāsta uzlabojumus, kā arī divus jaunus A3+ vienas funkcijas printerus sarežģītākiem drukāšanas uzdevumiem. Modernie un viegli lietojamie Canon PIXMA printeri ir paredzēti lietotājiem, kuriem nepieciešamas dažādas drukāšanas iespējas, tai skaitā lieliskas kvalitātes foto izdrukas un lietišķi dokumenti.

Satriecoša A3+ drukāšana aizrautīgiem foto entuziastiem: PIXMA iP8750

Jaunais klāsta papildinājums PIXMA iP8750 ir ideāli piemērots foto entuziastiem, kuri vēlas izdrukāt izcilus attēlus mājas apstākļos. Sešu tinšu sistēma, kas ietver atsevišķu pelēko tinti, ļauj iP8750 izdrukāt lieliskas kvalitātes krāsu fotoattēlus un smalkas tonalitātes melnbaltos attēlus. Pateicoties min. 1pl tintes pilieniem un drukāšanas izšķirtspējai līdz 9600dpi, tas nodrošina izcilas detaļas. iP8750 izdrukā foto un dokumentus līdz A3+ ar ISO ESAT 14,5 attēlus/min lielu ātrumu vienkrāsainus un 10,4 attēlus/min krāsainus, bet A3 fotoattēlu – aptuveni 2 minūtēs.

PIXMA iP8750 ir dažādas savienojamības funkcijas, Wi-Fi, Google Cloud Print un Apple AirPrint™ atbalsts, kas ļauj viegli drukāt no dažādām ierīcēm. Turklāt, lejupielādējot Canon PIXMA Printing Solutions lietojumprogrammu, lietotāji var izvēlēties dažādus tieši no viedtālruņa vai planšetdatora drukājamo attēlu izmērus un papīru. iP8750 ir arī Direct Disc Printing ar dažādām disku etiķešu formām.

Izcila jauda drukāšanai mājas birojā: PIXMA iX6850

PIXMA iX6850 ir jaudīgs A3+ printeris, kas ideāli piemērots lielu izklājlapu, plakātu un fotoattēlu drukāšanai. Ar Ethernet un Wi-Fi funkcijām, iX6850 ir ideāli piemērots gan mājām, gan birojam. Printeris ir saderīgs arī ar Canon PIXMA Printing Solutions lietojumprogrammu, Google Cloud Print un Apple AirPrint™, lai lietotāji mājas vidē varētu viegli drukāt no dažādām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un viedtālruņiem.

iX6850 nodrošina lieliskas kvalitātes dokumentu druku ar spilgtiem grafikiem un skaistus foto attēlus, pateicoties piecu tinšu sistēmai, kas ietver gan pigmenta melno, gan krāsu tintes. iX6850 nodrošina ātru dokumentu drukāšanu ar ISO ESAT 14,5 attēliem/min vienkrāsainiem un 10,4 attēliem/min krāsainiem A4 dokumentiem. Piekļuve Canon Solutions Templates programmatūrai ļauj lietotājiem viegli izveidot plakātus un lietišķus dokumentus. iX6850 papildaprīkojuma PGBK atsevišķā XXL melnā kasetne ļauj lietotājiem izdrukāt līdz aptuveni 1000 lapām , uzlabojot produktivitāti un samazinot tintes kasetnes mainīšanas biežumu.

Uzlabota mājas biroja produktivitāte: PIXMA MX475 un PIXMA MX535

Piedāvājot produktīvu un daudzpusīgu programmatūru mājas biroja videi, jaunās PIXMA MX475 un MX535 daudzfunkciju ierīces apvieno drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas. Pateicoties liela ātruma 30 lapu automātiskajam dokumentu padevējam, jaunie modeļi ietver vairāku lapu kopēšanu un skenēšanu funkciju. Turklāt abpusēja MX535 drukāšana palīdz samazināt papīra patēriņu.

Piedāvājot dažādas drukāšanas iespējas, tai skaitā Canon PIXMA Printing Solutions lietojumprogrammu, Google Cloud Print un Apple AirPrint™ atbalstu, printeri ļauj lietotājiem drukāt ar bezvadu pieslēguma palīdzību gan birojā, gan atrodoties ceļā, no planšetdatora vai viedtālruņa. Turklāt MX535 nodrošina piekļuvi Canon PIXMA Cloud Link, kas ļauj lietotājiem izdrukāt dokumentus un fotoattēlus no mākoņpakalpojumiem, piemēram, Evernote™ un Dropbox™. MX475 un MX535 ir arī Access Point režīms, kas ļauj drukāt ar bezvadu pieslēguma palīdzību, neizmantojot Wi-Fi tīklu.

Šie modeļi pievienojas Canon plašajam printeru klāstam, kas ietver arī Canon lāzera i-SENSYS ierīces.

Efektīva drukāšana mājās: PIXMA iP2850

Mājas lietotājam Canon piedāvā efektīvu un kompaktu vienas funkcijas printeri – PIXMA iP2850. Tam ir smalks un kompakts dizains, tādēļ tas lieliski iederas mājoklī, kura saimniekam patīk plašums, vai lieti noder studentam, kurš meklē ierīci, kas aizņems maz vietas uz galda. iP2850 nodrošina kvalitatīvus dokumentus ar skaidru tekstu, kā arī kvalitatīvus, dabiskus fotoattēlus - par to gādā Canon FINE kārtridžu tehnoloģija, kas apvieno pigmenta melno un krāsu tintes.

iP2850 palīdz mājas lietotājiem ietaupīt enerģiju ar Auto Power Off funkciju, kas automātiski izslēdz printeri, kad tas iepriekš noteiktu laiku netiek lietots. Auto Power On ērti un automātiski atkal ieslēdz printeri, kad lietotāji atsāk drukāšanu, savukārt klusā režīma iespēja ļauj ievērojami samazināt darbības skaņu, drukājot mājās.

Ekonomiska augstas kvalitātes drukāšana

Visiem pieciem jaunajiem PIXMA printeriem der XL kasetnes, kas ir lielākas un ekonomiskākas par standarta kasetnēm, ļauj drukāt vairāk ar mazākām izmaksām. iX6850 ir arī papildaprīkojuma XXL pigmenta melnās tintes nodalījums, kas ļauj izdrukāt līdz 1000 A4 dokumentu lapām, nenomainot to . Gan XL, gan XXL kasetnes ļauj ietaupīt 30 - 50 procentu tintes uz lapu, salīdzinot ar standarta kasetnēm.

Radošums, nospiežot pogu

Visi jaunie PIXMA printeri ietver Canon izcilo programmatūru My Image Garden, universālu platformu, kas apvieno visas Canon PIXMA programmas vienā ērti lietojamā saskarnē, un nodrošina bezpiepūles navigāciju starp drukāšanas un skenēšanas funkcijām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV