Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Planšetdatori par labām cenām - 220.lv

Easyget.lv, 30.01.2014. 12:01

Samsung, Apple, Prestigio un citu preču zīmju planšetdatori izklaidei, mācībām un ikdienas lietošanai. Tam ir krietni īsāks ieslēgšanās brīdis nekā portatīvajam datoram, tas ir lielāks un līdz ar to pārskatāmāks ekrāns nekā viedtālrunim. Planšetdators spēj nodrošināt visu ikdienas failu glabāšanu, koplietošanu un rediģēšanu.
Planšetdatori par labām cenām - 220.lv

Atmiņas ietilpība

Lai planšetdatorā varētu ielādēt aplikācijas, skatīties iecienītākās filmas, video failus un uzņemtās fotogrāfijas, izvēlies iekārtu ar vismaz 8 vai 16 GB lielu iebūvēto atmiņu. Ja planšetdators vairāk paredzēts interneta ziņu, e-pastu u.c. informācijas pārlūkošanai, lieliski piemērota būs 4 GB liela atmiņa. Atsevišķiem modeļiem ir iespēja atmiņu paplašināt ar SD vai Micro SD atmiņas kartēm - tas nozīmē vēl vairāk iespēju saglabāt dažādus failus.

Ekrāna izmērs

Atkarībā no iekārtas izmantošanas mērķa, pievērs uzmanību ekrāna parametriem. Mazāki planšetdatori ar ekrāna izmēru 6 - 8 collas (15.24 - 20.32 cm) ir ļoti kompakti, ērti pārnēsājami un pilnībā ietilpst plaukstā. Ja pērc planšetdatoru bērnam, šis būs piemērots izmērs. Filmu skatīšanai un prezentāciju vadīšanai krietni ērtāki ir lielāka izmēra - 8 līdz 10 collām. Tiem var nopirkt atsevišķu somiņu, kas pasargās iekārtu no kritieniem un būs ērti pārnēsāšanai. Jo mazāka iekārta, jo vieglāka tā ir; jo lielāks ekrāns, jo augstākai jābūt izšķirtspējai.

Procesors

Procesors nosaka, cik ātri strādās planšetdators. Piemēram, cik ātri ielādēsies aplikācijas, video, bilžu augšupielādes ātrums, vai ierīce strādās ātri tad, kad klausīsies mūziku un sērfosi internetā, spēlēsi spēles u.c. 220.lv piedāvājumā gan vienkodola, divkodolu un četrkodolu planšetdatori. Četrkodolu procesori ir jaudīgākie, taču kārtīgi izpēti, vai tik jaudīga iekārta tev tiešām būs nepieciešama. Populārākie ir divkodolu procesori, kas apmierina ikviena planšetdatora lietošanas vēlmes.

Savienojumu iespējas, kamera

Primārais - interneta savienojums. Tas ir Wi-Fi bezvadu interneta savienojums, Mobilais internets (3G/4G), kas paredz ievietot mobilo SIM karti un lietot internetu vietās, kur nav Wi-Fi savienojuma. Atsevišķiem modeļiem ir HDMI izeja, kas ļauj iekārtu pieslēgt pie TV un skatīties filmas, foto u.c. Ar planšetdatorā iebūvēto kameru var uzņemt video un foto: atsevišķiem modeļiem ir gan frontālā (iespēja veikt videozvanu), gan aizmugures kamera.

220.lv preču klāstā vairāki desmiti planšetdatoru - ir, no kā izvēlēties!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV