Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Accenture prognozē sešas pasaulē aktuālākās informācijas tehnoloģiju tendences

Easyget.lv, 13.02.2014. 11:21

Viens no vadošajiem informācijas tehnoloģiju uzņēmumiem Latvijā „Accenture Latvija” sadarbībā ar „RTU Rīgas Biznesa skolu” aicina apmeklēt prezentāciju „Accenture Technology vision 2014”, kas notiks 27.februārī plkst. 17:30 „RTU Rīgas Biznesa skolas” telpās, Rīgā, Skolas ielā 11.

Prezentācijā tiks uzsvērtas sešas pasaules aktuālākās tendences informācijas tehnoloģiju nozarē, kas tuvāko gadu laikā būtiski ietekmēs gan privāto, gan valsts iestāžu darbību. Uz pasākumu aicināti gan privāto, gan valsts uzņēmumu vadītāji, IT, attīstības nodaļu vadītāji, augstskolu pasniedzēji un studenti. Vietu skaits ir ierobežots. Reģistrācija pasākuma līdz 21. februārim mājaslapā www.technologyvision.lv.

„Vadošie uzņēmumi pasaulē arvien vairāk izmanto tehnoloģiju piedāvātās izmaiņas un inovācijas, lai veiksmīgāk virzītu un attīstītu uzņēmumu tirgū, sadarbotos ar klientiem un partneriem un efektīvāk pārvaldītu darījumus. Tieši šogad redzam lielas organizācijas, ārpus IT nozares, kas sacenšas, lai kļūtu digitāli. Turpmākajos gados to galvenais uzdevums būs noteikt savu uzņēmumu vietu jaunajā digitālajā pasaulē”, stāsta” Accenture Latvija” vadītājs un “Accenture Technology Vision 2014” prezentācijas vadītājs Maksims Jegorovs.

2014. gada Tehnoloģijas vīzijas prezentācijā ir uzvsvērtas sešas tēmas:

  • Fiziskās pasaules un programmatūras saplūšana (Digital–physical blur: Extending intelligence to the edge)
  • No darbaspēka līdz pūļpakalpojumiem (From workforce to crowdsource: Rise of the borderless enterprise);
  • Informācijas piegādes ķēde (Data supply chain: Putting information into circulation);
  • Dzelžiem ir ārkārtīgi milzīga nozīme (Harnessing hyperscale: Hardware is back (and never really went away);
  • Programmas visiem un visam (Business of applications: Software as a core competency in the digital world);
  • Arhitektūra:droša visos apstākļos (Architecting resilience: “Built to survive failure” becomes the mantra of the nonstop business).

Prezentācijas materiāli pēc pasākuma būs pieejami mājaslapā: www.technologyvision.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV