Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izstāde "Balttour 2009" iezīmēs tūrisma sezonas sākumu

Inese Libere, 20.01.2009. 15:56 | komentāri (1)

No 6. līdz 8. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 16. starptautiskais tūrisma gadatirgus "Balttour 2009", kas tradicionāli apmeklētājiem kalpo kā ceļvedis un palīgs ceļojumu izvēlē un īstenošanā. Izstādē 160 stendos būs pārstāvētas 29 valstis.
Izstāde "Balttour 2009" iezīmēs tūrisma sezonas sākumu

“Balttour 2009” iezīmēs šā gada tūrisma sezonas sākumu, kur apmeklētāji tiks iepazīstināti ar tūrisma firmu daudzveidīgo piedāvājumu, dodot iespēju katram izvēlēties viņa interesēm un iespējām atbilstošu ceļojumu.

Dalībnieku aktivitāte un piedāvājums izstādē “Balttour 2009” apliecina, ka tūrisma industrija attīstās un ir gatava jauniem izaicinājumiem arī globālās krīzes apstākļos, uzskata izstādes rīkotāji. Pasaules Tūrisma organizācijas veiktais pētījums liecina, ka cilvēki, kas ceļoja, to darīs arī turpmāk, ekonomiskās situācijas ietekmē vien mainot galamērķu izvēli un ceļošanas paradumus.
 
Izstādes “Balttour 2009” ekspozīcija būs sadalīta vairākos tematiskos sektoros – Latvijas tūrisma maršruti, tūrisma aģentūras, tūrisma operatori, viesnīcas, SPA un transporta pakalpojumi, kā arī ārvalstu nacionālie stendi.  

Izstādē būs pārstāvēta Latvija, Lietuva, Igaunija, Somija, Sanmarīno, Spānija, Apvienotie Arābu Emirāti, Indija, Izraēla, Azerbaidžāna, Krievija, Gruzija, Horvātija, Grieķija, Turcija, Kipra, Malta, Vācija, Tunisija, Lielbritānija, Itālija, Čehija, Malaizija, Ukraina, Baltkrievija, Uzbekistāna, Slovākija, Portugāle un Ungārija.

Ceļošanas un atpūtas iespējas Latvijā piedāvās gan novadi, gan pilsētas: Rīga, Jūrmala, Sigulda, Alūksne, Naukšēni, Gulbene, Limbaži, Ziemeļvidzeme, Kurzeme un Latgale. Gaidāmi arī īpaši piedāvājumi no Latvijas pilīm, viesnīcām un atpūtas centriem.

Apmeklējot izstādi, Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja uzzināt, kā ceļot droši un kam uzticēt sava ceļojuma organizēšanu. Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (ALTA) savā stendā kopā ar Ārlietu ministrijas Konsulāro departamentu un Patērētāju tiesību aizsardzības centru izstādes apmeklētājus informēs par šiem jautājumiem.

Izstādi “Balttour” rīko Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (ALTA) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Darba laiks:
6. un 7. februāris    10.00–18.00
8. februāris        10.00–16.00

Biļešu cenas:
6. februārī (profesionāļu diena)      Ls 6
7. un 8. februārī             Ls 4
Skolēniem, pensionāriem         Ls 2


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV