Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

SAS Group parakstījusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Amadeus

Marija Razumnova, 07.04.2009. 15:09 | komentāri (1)

SAS Group aviokompānijas, kā arī Scandinavian Airlines, Wideroe and Blue1 parakstījuši ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Amadeus - pasaules līderi ceļojumu un tūrisma industrijas tehnoloģisko, rezervēšanas un savienojumu risinājumu jomā. Līgums ir noslēgts uz desmit gadiem un paredz jaunas Amadeus Altea Klientu menedžmenta (ACM) sistēmas izmantošanu un ieviešanu šo aviolīniju pasažieru apkalpošanā.

„Jaunas paaudzes tehnoloģiju ieviešana veicinās SAS Group izmaksu optimizāciju, kā arī palielinās lidsabiedrības iespējas aktīvi reaģēt uz straujām izmaiņām un būt konkurētspējīgiem tirgū,” – uzsver Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Group vadītājs Latvijā un NVS valstīs.

Jauno tehnoloģiju ieviešana visās SAS Group aviokompānijās sāksies pakāpeniski ar 2010.gadu. Šīs sadarbības rezultātā SAS, Wideroe and Blue1 varēs iegūt pilnu Amadeus ACM risinājumu, kas nodrošinās globālas pārdošanas un rezervēšanas, kā arī lidojumu un pasažieru reģistrācijas kontroli. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV