Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

SAS piedāvās 28 jaunus maršrutus Grieķijā

Marija Razumnova, 27.05.2009. 14:22

Aviokompāniju apvienība Star Alliance, kuras dibinātāja un dalībniece ir arī lidsabiedrība SAS, uzņēmusi savās rindās lielāko Grieķijas aviokompāniju Aegean Airlines. Tas nozīmē, ka tuvākā laikā SAS varēs piedāvāt saviem klientiem plašākas ceļošanas iespējas uz 28 jauniem galamērķiem Grieķijā, ieskaitot tādus populārus kūrortus kā Korfu, Roda, Kefalonijas, Kos, Santorīni un Mikonas salas.

Lidsabiedrība Aegean Airlines ir izveidota pirms desmit gadiem un patlaban ir lielākā Grieķijas aviokompānija pēc pārvadāto pasažieru skaita. Aegean Airlines flotē šobrīd ir 31 lidmašīna, kas ik dienas nodrošina 200 lidojumus kopumā uz 47 iekšzemes un starptautiskiem galamērķiem. SAS katru nedēļu veic desmit reisus no Kopenhāgenas un Stokholmas ar iespējamu ērtu lidojumu savienojumu ar plašu Aegean Airlines tīklu.

Pēc Aegean Airlines pievienošanās apvienība Star Alliance palielinās savu globālo tīklu līdz 26 lidsabiedrībām, ieskaitot 21 jau esošu dalībnieku un 5 jaunas kompānijas - Aegean Airlines, Air India, Brussels Airlines, Continental Airlines un TAM. Arī reģionālās aviosabiedrības Adria Airways (Slovēnija), Blue 1 (Somija) un Croatia Airlines (Horvātija) papildina alianses globālo tīklu. Star Alliance ik dienas piedāvā vairāk kā 17 000 reisus uz 916 galamērķiem 160 valstīs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV