Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

SAS atzīta par punktuālāko aviokompāniju Eiropā maijā

Marija Razumnova, 26.06.2009. 10:35

Aviokompānija SAS ir atzīta par maija vispunktuālāko lidsabiedrību Eiropā. Saskaņā ar kompānijas FlightStats apkopotajiem datiem, 93,64% no visiem SAS nodrošinātajiem lidojumiem tika veikti plānotajā laikā, tādējādi apsteidzot aviosabiedrību KLM, kuras punktualitātes rādītājs sasniedzis 93,36%. Eiropas avionozarē kopumā vidējais punktualitātes rādītājs ir 83,81%.

Vēl viens SAS Group pārvadātājs – Wideroe – arī ir uzrādījis vienu no labākiem rezultātiem, nodrošinot 90,92% precīzu reisu.

„Lidojumu precizitāte un regularitāte ir mūsu servisa īpaši svarīgas sastāvdaļas, ko augsti novērtē klienti visā SAS tīklā”, norāda Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Group vadītājs Latvijā un NVS valstīs.

FlightStats ir viens no lielākajiem neatkarīgajiem uzņēmumiem, kas veic aviokompāniju lidojumu monitoringu. Salīdzinot ar Eiropas Aviokompāniju asociāciju (Association of European Airlines), FlightStats monitorings aptver arī zemo izmaksu lidsabiedrības, piemēram, Norwegian, Easyjet un Ryanair.










» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV