Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"airBaltic" sāk tiešos lidojumus no Rīgas uz Ženēvu

Jānis Vanags, 30.06.2009. 13:49

Rīt, 1.jūlijā Latvijas aviosabiedrība airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Šveices otru lielāko pilsētu Ženēvu.

airBaltic veiks tiešos lidojumus no Rīgas uz Ženēvu trīs reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās un sestdienās. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Boeing 737-500 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 2 stundas 50 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs, sākot no LVL 29 (EUR 42), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Ženēva tiek uzskatīta par vienu no aktīvākajiem pasaules diplomātijas centriem. Tā atrodas pašos Šveices rietumos un ir mājvieta daudzām starptautiskām organizācijām, tostarp vairākām ANO aģentūrām un Starptautiskajai Sarkanā Krusta komitejai. Ženēva ir atzīta par pasaules sesto būtiskāko finanšu centru. Tā var lepoties gan ar trešo augstāko dzīves kvalitātes rādītāju pasaulē, gan ar pilsētas neparasto vēsturi gadu tūkstošu garumā. Ženēva ir arī slaveno Šveices pulksteņu dzimtene. Tā atrodas pie Šveices lielākā ezera - Ženēvas ezera un to ieskauj Alpu un Juras kalnu grēdas.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām - no Rīgas un Viļnas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV