Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"airBaltic" atklāj ceļojumu aģentūru internetā

Jānis Vanags, 30.07.2009. 09:32

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šodien atklāj ceļojumu aģentūru internetā www.airBalticTravel.com, kas nodrošina iespēju ērtāk un lētāk plānot atpūtas un darījumu braucienus.

Bertolts Fliks, airBaltic prezidents un izpilddirektors: "Mēs priecājamies, ka saviem klientiem ar airBalticTravel.com palīdzību varēsim piedāvāt plašāku un izdevīgāku pakalpojumu klāstu, kas atvieglos ceļošanu. airBaltic papildus aviobiļetēm jau šobrīd piedāvā dažādus papildus pakalpojumus - apdrošināšanu, auto īri, ekspresautobusu - un ceļojumu aģentūra internetā lieliski papildinās mūsu piedāvājumu."

Sākotnēji interneta ceļojumu aģentūrā airBalticTravel.com tiks piedāvāti lidojumi un iespēja rezervēt viesnīcu, vēlāk pakalpojumu klāsts tiks pakāpeniski papildināts. Šobrīd interneta ceļojumu aģentūrā tiek piedāvātas vairāk nekā 23 000 viesnīcu 120 pasaules valstīs un airBalticTravel.com arī garantē zemāko viesnīcu numuru cenu. airBalticTravel.com piedāvā arī ceļojumu galamērķu aprakstus, lai palīdzētu klientiem plānot savus atpūtas un darījumu braucienus.

Nākotnē airBalticTravel.com piedāvās ceļojumu komplektus (package) - tas nozīmē, ka ceļotāji kompleksu produktu (lidojumu, viesnīcu un citus paša izvēlētus tūrisma pakalpojumus) varēs iegādāties par zemāku cenu nekā pērkot katru pakalpojumu atsevišķi.

Fotogrāfijas: http://www.airbaltic.com/public/downloads.html http://www.airbaltic.com/public/people_downloads.html

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām - no Rīgas un Viļnas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV