Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

''airBaltic'' sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Frankfurti

Jānis Vanags, 16.09.2009. 12:11

Rīt, 17.septembrī, Latvijas aviosabiedrība airBaltic sāk tiešos lidojumus no Rīgas uz Frankfurti Vācijā. Šis ir jau sestais airBaltic tiešo lidojumu galamērķis Vācijā.
''airBaltic'' sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Frankfurti

airBaltic komercdirektors Tero Taskila piebilst: "Mēs priecājamies papildināt airBaltic maršrutu tīklu ar Eiropas finanšu galvaspilsētu - Frankfurti. Jaunais lidojumu maršruts nodrošinās ērtus savienojumus ar galamērķiem Skandināvijā, NVS valstīs, Kaukāza reģionā un Tuvajos Austrumos.''

Tiešos lidojumus no Rīgas uz Frankfurti airBaltic veiks katru dienu - kopumā septiņas reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs divas stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 27 (EUR 38), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Precīzs lidojumu grafiks pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

Šogad airBaltic no bāzes Rīgā ir atklājusi tādus jaunus galamērķus kā Turku (Somija), Trumse (Norvēģija), Palanga un Kauņa (Lietuva), Tartu (Igaunija), Pleskava (Krievija), Varšava (Polija), Ženēva (Šveice), Dušanbe (Tadžikistāna) un Frankfurte (Vācija).

Frankfurte ir piektā lielākā pilsēta Vācijā un gadsimtiem tā ir bijusi valsts politiskais, tirdzniecības un finanšu centrs. Tajā atrodas Eiropas Centrālā banka, kā arī lielāko Vācijas komercbanku galvenie biroji. Frankfurtes birža ir lielākā Vācijā un viena no lielākajām pasaulē. Ik gadu Frankfurtē notiek dauzas pasaules līmeņa izstādes un tirdzniecības gadatirgi, tostarp lielākais autošovs, grāmatu kā arī mūzikas gadatirgus. Tā ir Gētes un Rotšīldu dzimtā pilsēta.

Fotogrāfijas: http://www.airbaltic.com/public/downloads.html http://www.airbaltic.com/public/people_downloads.html

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām - Rīgas,Viļnas un Tallinas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV