Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

''airBaltic'' sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Varšavu

Jānis Vanags, 16.09.2009. 10:12

Rīt, 17.septembrī, Latvijas aviokompānija airBaltic sāk tiešos lidojumus no Rīgas uz Polijas galvaspilsētu Varšavu, nodrošinot ērtus tranzīta savienojumus uz un no galamērķiem Skandināvijā, NVS valstīs, Kaukāza reģionā un Tuvajos Austrumos.
''airBaltic'' sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Varšavu

Tiešos lidojumus no Rīgas uz Varšavu airBaltic veiks katru dienu. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs viena stunda un 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 27 (EUR 38), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila stāsta: "Mēs priecājamies, ka airBaltic, atverot maršrutu Varšava-Rīga, uzsāks darbību vienā no lielākajiem tirgiem Baltijas jūras reģionā un nodrošinās iespēju arvien plašākam cilvēku lokam izbaudīt aviokompānijas plašo maršrutu tīklu un zemas cenas, iegādājoties lidojumu komplektā ar viesnīcām."

Šogad airBaltic no bāzes Rīgā ir atklājusi tādus jaunus galamērķus kā Turku (Somija), Trumse (Norvēģija), Palanga un Kauņa (Lietuva), Tartu (Igaunija), Pleskava (Krievija), Varšava (Polija), Ženēva (Šveice), Dušanbe (Tadžikistāna) un Frankfurte (Vācija).

Varšava ir Polijas galvaspilsēta, valsts ekonomikas, zinātnes un kultūras centrs, kas atrodas abos Vislas upes krastos. Tā ir pazīstama arī kā pilsēta, kas ir atdzimusi no pelniem, jo pēc pilnīgas iznīcināšanas Otrā pasaules kara laikā, Varšava tikusi uzbūvēta no jauna. Varšavas vecpilsētu, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā, izgrezno karaļa pils un katedrāles. Tūristiem ir iespēja arī apskatīt skaisto Lazenki parku, kurā atrodas pēdējā Polijas karaļa vasaras rezidence.

Fotogrāfijas: http://www.airbaltic.com/public/downloads.html http://www.airbaltic.com/public/people_downloads.html

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām - Rīgas,Viļnas un Tallinas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV