Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Lufthansa” ir atzīta par vadošo lidsabiedrību Eiropā

Āge Dīnhaupts, 19.10.2009. 14:19

Prestižo tūrisma balvu “World Travel Awards” 2009. gadā ceļojumu eksperti no visas pasaules nolēma piešķirt “Lufthansa” kā vadošajai lidsabiedrībai Eiropā.

2009. gada “World Travel Awards” apbalvošanas ceremonijā, kas 17. oktobrī notika Obidusā (Obidos), Portugālē, jau otro gadu pēc kārtas “Lufthansa” tika atzīta par vadošo lidsabiedrību Eiropā. Balsošanā šogad piedalījās lielākais dalībnieku skaits balvas “World Travel Awards” 16 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Tajā piedalījās vairāk nekā 170 000 nozares speciālistu, nododot savas balsis par, viņuprāt, labākajiem ceļošanas, tūrisma un viesmīlības pakalpojumiem Eiropā.

“Šis apbalvojums ir pierādījums “Lufthansa” zīmola klientu atzinībai un novērtējums “Lufthansa” pastāvīgajiem centieniem nodrošināt plašāko lidojumu tīklu, lidojumu pieejamību un elastību,” saka Dr. Karstens Bencs (Karsten Benz), “Lufthansa” tirdzniecības un pakalpojumu viceprezidents Eiropā. “Ceļotāji novērtē “Lufthansa” “Mobility à la Carte” (kartes pieejamības) pakalpojumus, kas iekļauj gan ekonomiskās klases lidojumus turp un atpakaļ, sākot no tikai 99 eiro, gan pilnībā pielāgojamus biznesa klases pakalpojumus. Neatkarīgi no pakalpojuma maksas “Lufthansa” klientiem tiek piedāvāts izcils lidošanas serviss uz 200 galamērķiem gandrīz 80 valstīs visā pasaulē, nodrošinot visērtāk izvietotās lidostas vairāk nekā 100 galamērķos Eiropā.”

Mūsdienās “World Travel Awards” balva ir visaptverošākā un visprestižākā apbalvojumu programma globālajā ceļošanas nozarē. Saskaņā ar “Wall Street Journal” sacīto šis apbalvojums līdzinās “ceļošanas nozares Oskaram”.

“World Travel Awards” balva tika izveidota 1993. gadā, lai atzinīgi novērtētu un atzīmētu izcilību pasaules ceļošanas un tūrisma nozarē. Pašlaik, balvas pasniegšanas sešpadsmitajā gadā, ceļojumu eksperti un vērīgie klienti “World Travel Awards” balvu uzskata par vislabāko kvalitātes apliecinājumu, ko var saņemt par ceļošanas pakalpojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV