Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Eurolines” pievienojas jaunajai „airBaltic” pastāvīgo klientu programmai BalticMiles

Jānis Krūmiņš, 21.10.2009. 14:47

Viens no vadošajiem starptautisko autobusu pārvadātājiem Baltijā „Eurolines Lux Express” uzsācis sadarbību ar „airBaltic” par klientu lojalitātes programmas BalticMiles ieviešanu Lux Express” autobusu maršrutos.

Turpmāk „Eurolines Lux Express” pasažieriem, dodoties uz Tallinu, Viļņu, Klaipēdu, Rīgu un Pēterburgu, būs iespēja uzkrāt bonusus un izmantot BalticMiles programmas priekšrocības, piemēram, brīvbiļetes, viesnīcu apmeklējumus, SPA procedūras un daudzas citas patīkamas lietas.

„Mūsu „Eurolines Lux Express” autobusu pasažieri pārsvarā ir darījuma cilvēki, kas regulāri dodas starpvalstu komandējumos. Tādēļ BalticMiles programmas ieviešana darījumu maršrutu autobusos ļaus pasažieriem uzkrāt punktus un ieekonomēt līdzekļus, saņemot bonusā braucienus par brīvu”, informē Hannes Saarpuu, AS „Eurolines Lux Express” valdes priekšsēdētājs.

Lux Express ir modernākais „Eurolines” starppilsētu autobusu maršruts, kas īpaši pielāgots darījumu cilvēku vajadzībām: ar augstu komfortu, bezmaksas Wi-fi internetu, jaunāko presi un karstajiem dzērieniem, elektrības kontaktligzdu katrai sēdvietai, u.tt.

Katrs brauciens ar šo autobusu maršrutos uz Viļņu, Tallinu, Klaipēdu un Rīgu dos 100 programmas punktus, bet maršrutā uz Pēterburgu – 200 punktus.

Programmas punktus var krāt arī par citu BalticMiles dalībnieku pakalpojumu izmantošanu: par airBaltic un SAS lidojumiem, Nordea MasterCard, LMT, Islande Hotel un Reval Hotels, ESPA Riga SPA procedūrām, Forum Cinemas un citi. Programma BalticMiles darbojas kopš oktobra.


Par „Eurolines Lux Express”

Izmantojot preču zīmi „Eurolines Lux Express” ar starptautisko regulāro autobusu maršrutu apkalpošanu nodarbojas „MootorReisi” AS un tās meitas uzņēmumi. 1993. gadā nodibinātā „MootorReisi” AS ir kļuvusi par vienu no vadošajiem uzņēmumiem, kas veic starptautiskos pasažieru pārvadājumus ar autobusiem Baltijā. Galvenās pārstāvniecības ar apkalpošanas bāzi un pārdošanas tīklu atrodas Tallinā, Rīgā, Viļņā, Klaipēdā un Sanktpēterburgā. Uzņēmumam ir ap 50 mūsdienīgu tūrisma autobusu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV