Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"airBaltic" sāks lidojumus četros jaunos maršrutos no Viļņas

Jānis Vanags, 26.01.2010. 15:08 | komentāri (1)

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šī gada vasaras sezonā sāks lidojumus no Viļņas uz Dublinu, Hamburgu, Mančestru un Oslo. airBaltic piedāvās jau 13 tiešo lidojumu maršrutus no Viļņas. Tiešos lidojumus uz Dublinu airBaltic sāks 29.martā, uz Hamburgu - 30.martā, Mančestru - 31.martā. Pirmo reisu uz Oslo aviokompānija veiks 17.maijā.
"airBaltic" sāks lidojumus četros jaunos maršrutos no Viļņas

airBaltic komercdirektors Tero Taskila piebilst: "Pēc rekordaugstas peļņas sasniegšanas 2009.gadā un pozitīvām 2010.gada prognozēm, airBaltic paplašina savu tiešo maršrutu tīklu no Viļņas, lai stiprinātu mūsu pozīcijas Lietuvā."

Tiešos lidojumus uz Hamburgu Vācijā airBaltic izpildīs trīs reizes nedēļā - otrdienās, ceturtdienās un sestdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tie ilgs 2 stundas un 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 34 (EUR 49), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Uz Mančestru Lielbritānijā tiešos lidojumus airBaltic izpildīs divas reizes nedēļā - trešdienās un sestdienās (no Mančestras uz Viļņu - ceturtdienās un svētdienās). Lidojumus aviokompānija veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tie ilgs 3 stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Savukārt uz Dublinu Īrijā airBaltic veiks tiešos lidojumus četras reizes nedēļā - pirmdienās, ceturtdienās, piektdienās un svētdienās (no Dublinas uz Viļņu - pirmdienās, otrdienās, piektdienās un sestdienās). Lidojumus aviokompānija izpildīs ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un to ilgums būs 3 stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Tiešos lidojumus uz Norvēģijas galvaspilsētu Oslo airBaltic veiks četras reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās. Lidojumus aviokompānija izpildīs ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un to ilgums būs 2 stundas. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 21 (EUR 30), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic ir paziņojusi par provizorisko 2009.gada peļņu 14 miljonu latu (20 miljonu eiro) apmērā un pērn sasniegusi pasažieru pieaugumu par 6% līdz 2,75 miljoniem pasažieru. 2010.gadā airBaltic atklās vismaz deviņus jaunus tiešo lidojumu maršrutus no Rīgas. Līdz šim aviokompānija jau ir paziņojusi par tādiem galamērķiem kā Madride, Belgrada, Vāsa, Ūmeo, Beirūta un Ammāna. Pagājušā mēneša laikā airBaltic jau izsludinājusi kopumā 10 tiešo lidojumu galamērķus no Viļņas - Londona, Parīze, Minhene, Berlīne, Amsterdama, Roma, Hamburga, Mančestra, Dublina un Oslo.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV