Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"airBaltic" sāk lidojumus maršrutā Rīga-Ūmeo

Jānis Vanags, 26.03.2010. 09:37

26.martā ar svinīgu atklāšanas lidojumu Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāk darbību maršrutā no Rīgas uz Ūmeo Zviedrijā.
"airBaltic" sāk lidojumus maršrutā Rīga-Ūmeo

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: "airBaltic ieies vēsturē kā pirmā aviokompānija, kas savienos 2014.gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas - Ūmeo un Rīgu. Līdzīgu soli airBaltic spēra jau pagājušā gada nogalē, savienojot 2011.gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas Tallinu un Turku. airBaltic mērķtiecīgi paplašina savu galamērķu skaitu Skandināvijā. Mēs vēlamies nodrošināt iespēju cilvēkiem no šī Zviedrijas reģiona ceļot uz Latviju vai arī tranzītā caur Rīgas lidostu uz tādiem galamērķiem kā Barselonu, Berlīni, Cīrihi, Venēciju, Vīni, Maskavu, Kaļiņingradu un citiem. Ūmeo ir skaists galamērķis un jaunais airBaltic maršruts piesaistīs tai vairāk ārvalstu ceļotāju no Rietumeiropas, Vidusjūras reģiona un NVS."

JAUNIE LIDOJUMI (no Rīgas) Lidojumu dienas Sākuma datums Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Ūmeo (Zviedrija)

1,3,5,7 (no Rīgas)

1,2,4,6 (no Ūmeo)

No 31.maija – 1,2,3,4,5,6,7

26.marts

LVL 28, EUR 39

* Zemākā pieejamā cena internetā - www.airbaltic.com

airBaltic lidojumus no Rīgas uz Ūmeo airBaltic izpildīs četras reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās (no Ūmeo uz Rīgu - pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un sestdienās). Lidojumi tiks nodrošināti caur starppunktu Somijas pilsētā Vāsā. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs divas stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 28 (EUR 39), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV