Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

SAS bāzes Skandināvijā joprojām slēgtas, pasažieriem piedāvā kompensācijas

Marija Makareviča, 16.04.2010. 18:56

SAS Scandinavian Airlines informē, ka vulkāna izvirduma Islandē radītā pelnu mākoņa dēļ Dānijā, Norvēģijā un Zviedrijā ir slēgta gaisa satiksme, tāpēc 16. aprīlī visas lidsabiedrības SAS bāzes Skandināvijā (Kopenhāgenā, Oslo un Stokholmā) būs slēgtas visu dienu.

Informācija par to, kad lidojumi būs atsākti varētu parādīties vēlāk šodienas laikā. SAS aicina pasažierus pārbaudīt atjaunoto informāciju SAS mājas lapā www.flysas.com vai Facebook profilā www.facebook.com/flysas.

Aviokompānija darīs visu iespējamo, lai palīdzētu pasažieriem, kuri atrodas pelnu mākoņa ietekmētajās zonās. Tāpat visiem klientiem ir tiesības izmainīt savu ceļojumu datumus vai atcelt lidojumus, saņemot atpakaļ pilnu biļetes cenu.

Pasažieri, kuri bija rezervējuši aviobiļetes uz kādu no atceltajiem lidojumiem, varēs bez papildus samaksas izmantot nākamo pieejamo lidojumu uz to pašu galamērķi vai arī saņemt pilnu aviobiļetes cenas atmaksu.

Pasažieriem, kuru lidojumi bija paredzēti 16. un 17. aprīlī un vēl netika atcelti, ir iespēja izvēlēties jebkuru citu ceļojuma datumu līdz 2010. gada 31. decembrim uz to pašu galamērķi, vai arī saņemt naudas atmaksu par biļeti.

SAS Scandinavian Airlines informē, ka 17. aprīlī lidsabiedrība atcēlusi visus paredzētos lidojumus vismaz līdz plkst. 13:00.

Vairāk informācijas var saņemt, piezvanot pa tālruni: + 46 46 8 797 2944.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV