Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"airBaltic" atceļ lidojumus 17.aprīlī

Jānis Vanags, 17.04.2010. 12:20

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir atcēlusi visus paredzētos lidojumus no Rīgas līdz plkst. 24:00 šodien, 17.aprīlī, vulkāna izvirduma Islandē radītā pelnu mākoņa dēļ. airBaltic atvainojas par radītajām neērtībām un sola darīt visu iespējamo, lai palīdzētu pasažieriem.
"airBaltic" atceļ lidojumus 17.aprīlī

Jānis Vanags, airBaltic Korporatīvo komunikāciju viceprezidents: “Daži lidojumi joprojām netiek atcelti, jo mēs ceram, ka gaisa telpa tiks atvērta un mēs varēsim nogādāt lidostās gaidošos pasažierus mājās. Tomēr mēs brīdinām, ka varam būt spiesti atcelt arī šos lidojumus, ja apstākļi neuzlabosies un gaisa telpa paliks slēgta.”

airBaltic brīdina pasažierus, ka lidojumi iespējams tiks atcelti arī pēc plkst. 24:00, 17.aprīlī. Atcelti ir arī visi airBaltic lidojumi no lidostām Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu pasažieriem, kuri atrodas pelnu mākoņa ietekmētajās lidostās.

Aicinām pasažierus pārbaudīt informāciju par ielidojošiem un izlidojošiem reisiem airBaltic mājas lapā www.airBaltic.com, aviokompānijas Facebook un Twitter profilos, vai arī zvanot uz lidostu pirms došanās turp.

Pašlaik vairāk nekā 30 000 airBaltic klientu izvēlējušies sekot aktualitātēm airBaltic Facebook un Twitter profilos, lai saņemtu jaunāko informāciju no lidostām. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Pasažieri, kuri bija rezervējuši aviobiļetes uz kādu no atceltajiem lidojumiem, var izmantot nākamo pieejamo lidojumu bez papildu samaksas (ja lidojums ir pārcelts līdz 2010.gada 31.maijam), vai arī saņemt pilnu aviobiļetes cenas atmaksu jebkurā airBaltic biļešu kasē, tūrisma aģentūrā, kur biļete nopirkta, vai arī zvanot vai nosūtot e-pastu airBaltic biļešu rezervācijas centram.

Ja izrādās, ka atcelto lidojumu dēļ Jūsu ceļojums vairs nav aktuāls un nav nepieciešams lidot ar nākamo reisu, lidojuma maiņa vai kompensācijas saņemšana no airBaltic nav jākārto nekavējoties – to var izdarīt arī vēlāk, izvairoties no rindām. airBaltic tādējādi varētu sniegt palīdzību tiem pasažieriem, kuriem tā ir akūti nepieciešama.

airBaltic arī apmaksās pirmo nakti viesnīcā pasažieriem, kuri spiesti gaidīt lidostās ārpus savas dzīvesvietas valsts. airBaltic sniegs nepieciešamo palīdzību pasažieriem, lai rezervētu vietas viesnīcās turpmākajām naktīm. airBaltic aicina ceļojuma apdrošināšanas polišu turētājus sazināties ar saviem apdrošinātājiem par iespējamām kompensācijām.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV