Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

SAS palielina lidojumu skaitu uz ASV un Āziju

Marija Makareviča, 29.06.2010. 14:14

Sekojot augošajam pieprasījumam pēc SAS Scandinavian Airlines starpkontinentālajiem reisiem, lidsabiedrība paziņo par lidojumu skaitu palielināšanu maršrutos uz Ņujorku, Čikāgu, Bangkoku un Dubaiju no šī gada oktobra, uz papildus reisiem piesaistot vēl vienu Airbus A340 tipa lidmašīnu.
SAS palielina lidojumu skaitu uz ASV un Āziju

Pēdējo mēnešu laikā pieprasījums pēc biznesa un atpūtas ceļojumiem ievērojami pieaudzis un pašlaik ir novērojami visaugstākie lidmašīnu piepildījuma rādītāji gandrīz visos tālajos lidojumos, informē aviokompānija.

Salīdzinot ar iepriekšējo ziemu, šogad SAS nodrošinās ikdienas lidojumus uz Bangkoku, Čikāgu un Ņujorku no Kopenhāgenas un palielinās lidojumu skaitu maršrutos Stokholma – Ņujorka un Kopenhāgena – Dubaija.

„Pasliktinoties ekonomiskajai situācijai, pēdējo 18 mēnešu laikā strauji samazinājis arī pasažieru skaits, bet pēdējās tendences parāda, ka klienti aktīvi atgriežas pie mums. Biznesa klases biļetes ASV un Āzijas maršrutos šobrīd gandrīz vienmēr ir pilnīgi izpirktas, pat vasaras sezonā. Arī ekonomiskā klase pārdodas neticami labi. Mēs redzam pieprasījuma pieaugumu, it īpaši SAS korporatīvo klientu vidū, tāpēc pieņemam lēmumu par lidojumu skaitu palielināšanu," situāciju komentē SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā Mareks Pedersens (Marek Pedersen).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV