Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"airBaltic" sāk lidojumus maršrutā Rīga-Arhangeļska

Jānis Vanags, 05.07.2010. 10:18

No šī gada 3.jūlija Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic sāka lidojumus maršrutā no Rīgas uz Arhangeļsku, Krievijā, piedāvājot ērtus savienojošos lidojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz /no Rietumeiropu, Skandināviju un Vidusjūras reģionu.
"airBaltic" sāk lidojumus maršrutā Rīga-Arhangeļska

Jaunie lidojumi (no Rīgas) / Lidojumu dienas / Sākuma datums / Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Rīga - Arhangeļska (Krievija) / 1, 6 (no Rīgas), 2, 7 (no Arhangeļskas) / 3.jūlijs / LVL 56, EUR 80

* Zemākā pieejamā cena internetā - www.airbaltic.com

airBaltic lidojumus no Rīgas uz Arhangeļsku izpildīs divas reizes nedēļā - pirmdienās un sestdienās (no Arhangeļskas uz Rīgu - otrdienās un svētdienās). Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs 2 stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 56 (EUR 80), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

Atverot 27 jaunus maršrutus, airBaltic šovasar kļuvusi par lielāko valsts aviokompānija Eiropā pēc jaunatvērto reisu skaita un saņēmusi anna.aero ANNIES balvu. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas - 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit divas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, vienpadsmit Fokker 50, un viena Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām - Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) - šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs - starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV