Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ceļo lētāk un ērtāk ar Letasaviobiletes.lv

Laura Liepiņa, 12.07.2010. 13:33

Letasaviobiletes.lv ir tūrisma aģentūras Kolumbs interneta veikals, kas piedāvā lidojumus, viesnīcas un apdrošināšanu visā pasaulē. Līdz ar jaunās on-line rezervēšanas sistēmas versijas ieviešanu, tas piedāvā ne tikai zemas cenas un draudzīgu servisu, bet arī gudru lidojumu meklētāju.

Neskatoties uz ekonomisko situāciju valstī un krīzi uzņēmējdarbībā, tūrisma aģentūra Kolumbs un Letasaviobiletes.lv fokusējas uz attīstību un inovācijām, lai nodrošinātu klientiem kvalitatīvākus pakalpojumus, plašākas izvēles iespējas un patīkamāku ceļošanu. Jūnijā sadarbībā ar vadošo informācijas tehnoloģiju nodrošinātāju tūrisma nozarē Amadeus Latvija tika ieviesta jauna Letasaviobiletes.lv on-line rezervēšanas sistēmas versija. Tā ir apmeklētājiem draudzīgāka gan cenu, gan lietošanas ērtuma ziņā. Sistēma vienā sarakstā kombinē regulāro aviokompāniju reisus ar zemo izmaksu lidojumiem. Turklāt, gudrais meklētājs cenas uzrāda septiņu dienu periodam, kas lietotājiem ērtā un saprotamā veidā ļauj izvēlēties zemāko iespējamo cenu, ja datuma izvēle nav noteicoša. Iespējama arī meklēšanas rezultātu filtrācija pēc tādiem parametriem kā konkrēti izlidošanas vai atgriešanās laiki, tiešais reiss vai reiss ar pārsēšanos noteiktā pilsētā un citiem faktoriem.

Kitija Gitendorfa, Amadeus Latvija direktore skaidro, ka „Letasaviobiletes.lv lietotājiem tagad ir pieejamas visjaunākās tehnoloģijas, kas ir ērti lietojamas, pateicoties intuitīvajai un viegli saprotamajai rezervēšanas procesa loģikai. Taču svarīgāks par pašām tehnoloģijām ir pakalpojumu klāsts, ko tās spēj nodrošināt klientam. Ar šo jauno versiju tiem, kas izvēlas paši plānot savus ceļojumus, Letasaviobiletes.lv nodrošina unikālu pieredzi – pilna servisa aģentūru on-line. Līdz šim, piemēram, iespēja redzēt visu, tai skaitā zemo izmaksu aviokompāniju piedāvājumu, vienā ekrānā bija ekskluzīva ielas ceļojumu aģentūras priekšrocība. Un tas viss acīm tīkamā vizuālā noformējumā."

Letasaviobiletes.lv ir pirmā on-line aģentūra Latvijā, kas piedāvā iespēju, pērkot aviobiļeti un/vai viesnīcu, vienlaikus iegādāties arī ceļojuma apdrošināšanu. To piedāvā starptautiskās apdrošināšanas ERGO grupas pārstāvis ERGO Latvija AAS. Lilita Linde, ERGO Personu apdrošināšanas, transportlīdzekļu un CTA departamenta direktore, atklāj, ka „pēc ERGO veiktā pētījuma trešdaļa Latvijas ceļotāju uz ārzemēm dodas bez ceļojumu apdrošināšanas, jo atliek to uz pēdējo brīdi vai laika trūkuma dēļ aizmirst to izdarīt. Tādēļ iespēja nopirkt ceļojumu apdrošināšanu internetā uzreiz kopā ar aviobiļetēm ir ļoti ērta iespēja klientiem. Likumsakarīgi, bet tieši pēc Īslandes vulkāna radītajām neērtībām, lielai daļai ceļotāju ir radušies secinājumi, ka apdrošināšana ir ļoti svarīga, lai pasargātu sevi no iespējamiem riskiem ceļojuma laikā, tai skaitā finanšu zaudējumiem."

Letasaviobiletes.lv augstu vērtē klientu labsajūtu. Bezmaksas info tālrunis sniedz atbalstu klientiem ne tikai rezervēšanas procesā, bet arī ceļojuma laikā. Arī norēķini par rezervācijām ir ērti un vienkārši – kredītkartes maksājums tiešsaistē, bankas pārskaitījums vai biļešu izņemšana klientiem ērtā laikā un vietā tūrisma aģentūras Kolumbs tirdzniecības vietās – brīvdienu birojos t/c Spice, t/p Alfa un centra birojā Tērbatas ielā 53.

Letasaviobiletes.lv aktīvi seko līdzi aktuālajām aviobiļešu akcijām un regulāri informē par tām savus klientus, sniedzot iespēju klientiem iegādāties lidojumus par vēl zemākām cenām. Piemēram, šobrīd ļoti lielu interesi piesaistījusi akcija lidojumiem uz Āziju, kur cenas ir sākot no 156 latiem.

Letasaviobiletes.lv ir tūrisma aģentūras Kolumbs interneta veikals. Tas uzsāka darbu 2005.gada 8. septembrī zem nosaukuma Ekolumbs.lv, kļūstot par pirmo on-line tūrisma aģentūru Latvijā. 2006. gada 23.maijā tika mainīts nosaukums, un nu jau vairāk kā četrus gadus Letasaviobiletes.lv ir viena no populārākajām Latvijas tūrisma aģentūru on-line rezervēšanas sistēmām. Tūrisma aģentūra Kolumbs Latvijas tūrisma tirgū veiksmīgi darbojas jau 12 gadus un šobrīd ir viena no vadošajām tūrisma kompānijām Latvijā. 2009.gada apgrozījums sasniedza 3,74 miljoni latu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV