Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Turkish Airlines paziņo par jaunu lidojumu klasi

Sanita Geka, 20.07.2010. 10:31

Turkish Airlines paziņo par jaunu lidojumu klasi – „Comfort Class", kas papildinās jau esošās ekonomisko, biznesa un pirmo lidojumu klases.

Turkish Airlines atver durvis jaunām privilēģijām debesīs. Jaunā klase tiks pievienota jau esošajām ekonomiskai, biznesa un pirmajai klasei. Jaunās klases sēdvietas tiks izvietotas starp ekonomiskās un biznesa klases sēdvietām, un jaunā klase tiks nosaukta par Komforta klasi. Tās mērķis ir apvienot biznesa klases ērtības ar saprātīgu ekonomiskās klases cenu.

Atkarībā no jauno B777 lidmašīnu piegādes Turkish Airlines flotei, Turkish Airlines sāks piedāvāt "Comfort Class" izvēli maršrutos uz Pekinu, Šanhaju, Tokiju, Bangkoku, Sanpaulu un Toronto. Vēlāk arī lidojumiem uz Ņujorku, Čikāgu un Vašingtonu.

Kā svarīgākā no privilēģijām būs Komforta klases sēdvietas. Tās nodrošinās Komforta klases pasažieriem maksimālas ērtības. Vadošās Komforta klases iezīmes ir attālums starp krēsliem - 116 cm un sēdekļa platums 49 cm.

Ņemot vērā, ka katrā sēdvietā ir iebūvēts savs individuālais displejs ar 10,6 collu ekrānu, katrs pasažieris varēs skatīties tik daudz filmas, seriālus, dokumentālās un multiplikācijas filmas, cik viņi vēlas, jo viņi varēs piekļūt visam vizuālajam arhīvam uzreiz.

Daudzi pasažieri lidojumu laikā vēlas piekļūt savam individuālajam digitālajam arhīvam. Šis sīkums netika palaists garām un izstrādājot šīs sēdvietas, tika ņemts vērā. Pasažieri varēs piekļūt saviem failiem, vienkārši izmantojot savas personiskās USB ierīces vai iPod iekārtas mūzikas atskaņošanai.

Klienti var iepazīties ar lidojumu grafikiem un rezervēt aviobiļetes Turkish Airlines interneta vietnē www.turkishairlines.com vai biļešu pārdošanas ofisā Aspazijas bulvārī 22.

Īsumā par Turkish Airlines:

1933. gadā dibinātās Turkish Airlines gaisu kuģu flote sastāvēja no 5 lidmašīnām. Šodien Turkish Airlines flote ar 142 gaisa kuģiem veic lidojumus uz 165 galamērķiem, no tiem 126 starptautiskiem un 39 iekšzemes galamērķiem. Turkish Airlines ir 4 zvaigžņu aviokompānija.

Īsumā par Star Aliance:

Turkish Airlines ir 1997.gadā dibinātās aviokompāniju biedrības Star Aliance biedrs. Star Aliance dienā visā pasaulē veic 21 200 reisus uz 1172 galamērķiem 181 valstī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV