Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Darbu sāks jauns Latvijas tūrisma un biznesa ceļvedis tolatvia.com

Jānis Ābele, 10.08.2010. 13:19

Jaunā interneta vietne www.tolatvia.com kalpos kā tūrisma un biznesa ceļvedis Latvijā. Portāls nebūs klasisks valsts ceļvedis tajā paredzēta ievērojama vieta alternatīvam piedāvājumam un inovatīviem risinājumiem, kur kā galveno jāmin ceļojuma plānotāja iespēju, kas ir unikāls risinājums Latvijā.

Jaunā interneta vietne www.tolatvia.com kalpos kā tūrisma un biznesa ceļvedis Latvijā. Nereti ārzemju tūristi, iebraucot Latvijā, nemaz nav informēti par iespējām, kas tiek piedāvātas mūsu valstī. Jaunais portāls tolatvia.com paredzēts, lai potenciālajiem Latvijas viesiem jau pirms ierašanās Latvijā būtu pieejama plaša informācija par atpūtas iespējām, apskates vietām, muzejiem un citām aktivitātēm. Svarīga loma portāla atvēlēta arī biznesa iespējām Latvijā.

Portāls tolatvia.com nebūs klasisks valsts ceļvedis tajā paredzēta ievērojama vieta alternatīvam piedāvājumam un inovatīviem risinājumiem, kur kā galveno jāmin ceļojuma plānotāja iespēju, kas ir unikāls risinājums Latvijā. Ceļojuma plānotājs ļaus tūristam izvēlēties nakstmītni, vēlamās apskates vietas, transportu un aprēķināt aptuvēnās izmakas šādam braucienam, kā arī izdrukāt vai epastā saņemt detalizētu brauciena plānu jeb programmu. Paredzēti arī tādi alternatīvi piedāvājumi, kā Rīgas efektīgāko grafiti atrašānās vietas un foto, kā ari karte ar bezmakas bezvadu interneta pieejas vietām, kas varētu būt noderīga ne tikai tūristiem.

Tā kā portāls ir privāts projekts, tā veidotāji aicina uz aktīvi sadarbību gan naktsmītnes, gan restorānus un kafejnīcas, auto nomas, tūrisma informācijas centrus, nozares profesionāļus, kā arī aktīvus iedzīvotājus ar ieteikumiem un inovatīviem risinājumiem, kā labāk parādīt mūsu valsti. Līdz portāla atklāšanai veidotāji aktīvi informēs par portāla izstrādes gaitu un tūrisma jaunumiem, izmantojot sociālos tīklus. Sagaidāms, ka portāls savu darbu sāks 20. septembrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV