Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Skolēnu brīvdienas kopā ar „Ciao Travel"

Sigita Paula Cepleviča, 16.09.2010. 09:03

Ir iesācies jauns mācību gads, bet skolēni noteikti jau skaita dienas līdz rudens brīvlaikam. Ja nav vēlēšanās sēdēt mājās vai doties uz laukiem apciemot vecmāmiņu, tad dodieties ar autobusu neaizmirstamās brīvdienās uz Poliju, Slovākiju vai Ungāriju, ko jums piedāvā tūrisma aģentūra „Ciao Travel – Ceļojumu Eksperts".
Skolēnu brīvdienas kopā ar „Ciao Travel"

Klases ekskursijas vienmēr izdodas īpaši jautras un neaizmirstamas, un varbūt arī šajās brīvdienās ir vērts atpūsties kopā ar klasesbiedriem. Izmantojiet 4 dienu izglītojošu atpūtu vienā no Polijas skaistākajām pilsētām Krakovā, kura tiek dēvēta par zinātnes, mākslas un kultūras centru. Karaliskā Vēveles pils sevī joprojām glabā neatklātus noslēpumus, un aizrauj tūristus ar seno meistaru radītajām mēbelēm un dažādiem mākslas darbiem. Blakus pilij atrodas teiku apvītā Drakona ala, kuru arī ir vērts apskatīt. Netālu no Krakovas pilsētas, varēsiet baudīt interesantu ekskursiju pa vēsturiskajām sāls raktuvēm un senāko raktuvju apskates centru – Veličku. Zakopanē, kas tiek dēvēta par Polijas ziemas galvaspilsētu, būs iespējams ar kalnu pacēlāju pacelties augstajos Tatru kalnos un izbaudīt īstu ziemu, kā arī peldi termālā ūdens baseinā.

Ja sirdij tomēr tuvāki ir ūdenskritumi, ezeri un upes, tad varat doties 5 dienu braucienā uz Slovākiju, pa ceļam iebraucot arī Krakovā un apskatot arī tās skaistākās kultūras vietas. Slovākijas augsto Tatru ciematiņā Stary Smokovec būs iespēja pacelties ar funikulieri līdz ūdenskritumam, bet vakarā – atpūsties Popradas terminālajos baseinos un vērot lāzeršovu. Demānovas ieleja, viena no skaistākajām Zemo Tatru ielejām, un pastaiga pa „Brīvības alas" koridoriem un zālēm jūs pārsteigs ar sastingušajiem ūdenskritumiem, pazemes ezeriem un upi. Augsto Tatru kūrortpilsētā Tatranska Lomnicā ar pacēlāju uzbrauksiet 1750 m v.j.l. līdz Skalnate Pleso un varēsiet izbaudīt nelielu pastaigu gar dzirdu kalnu ezeriņu vai pacelties vēl augstāk kalnos.

Ja jums patīk pārsteigumi, tad tādus jums sagādās 5 dienu brauciens uz Ungāriju, kurā varēsiet piedzīvojumus sākt ar Agtelekas Nacionālo parku - noslēpumainu vietu, kur atrodas lielākā daļa Ungārijas stalaktītu - stalagmītu alu. Baradla, lielākā Ungārijas stalaktītu – stalagmītu ala, kuras kopgarums ir 25 km, jūs pārsteigs ar klasiskās mūzikas „koncertu" dziļi pazemē. Egerā gida pavadībā varēsiet apskatīt arhitektūras pieminekļus, cietokšņus, katedrāli un minaretu, kas te saglabājies vēl no turku laikiem. Noteikti atmiņā paliks brauciens ar kuģīti pa Donavu, baudot izgaismoto pilsētu, un vakara programma Ungārijas stepē „puszta" – zirgu paraugdemonstrējumi kopā ar ungāru jātniekiem „čikošiem" brīvā dabā. Brīvdienu noslēgumā varēsiet gida pavadībā apskatīt Budapeštas skaistākās vietas un apskates objektus, „Sečeņi" peldvietu un tvaika pirtis, lunaparku un zoo, bet Eifeļa projektētajā Budapeštas tirgū varēsiet nopirkt kādu sev tīkamu suvenīru, ko aizvest ģimenei un draugiem un kas atgādinās par pārsteigumiem bagātajām rudens brīvdienām.
Vairāk par ceļojumiem lasiet mūsu mājas lapā. Informāciju sagatavoja Sigita Paula Cepleviča.

Kontaktinformācija:

Kristīne Deiliko
„Ciao Travel – Ceļojumu Eksperts" vadītāja
Tālr./fakss: 67227131
Mob. 26522656
info@celojumueksperts.lv
www.celojumueksperts.lv
http://celojumueksperts.blogspot.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV