Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sigulda atklāj zelta lapu sezonu ar jaunu pilsētvides objektu

Baiba Bože, 30.09.2010. 09:23

Šajā nedēļas nogalē Latvijas rudens galvaspilsēta – Sigulda, aicina visus baudīt zelta lapu laiku Siguldā. Šogad zelta rudens Siguldā aicina visus tos, kas mīl vai vēlas būt mīlēts, jo tikai Siguldā var izbaudīt mīlestības rudeni.
Sigulda atklāj zelta lapu sezonu ar jaunu pilsētvides objektu

Zelta lapu sezona Siguldā sāksies 1.oktobrī, atklājot Siguldas dzelzceļa stacijā jaunu pilsētvides objektu – milzīgu „Laimas" sirdi, kas atgādinās novada iedzīvotājiem un viesiem par Siguldas jauniegūto Mīlestības pilsētas titulu, kā arī vēstīs par Laimas pulksteņa celtniecību 2011. gadā. Ikviens interesents stacijas laukumā varēs piedalīties nelielā akcijā, atstājot savu ziņu uz īpašās mīlestības sienas – komplimentu, dzeju vai vienkārši novēlējumu kādam mīļam cilvēkam vai Siguldai. „Laimas" sirds nav vienīgais vides objekts, kas atklāts šogad Siguldā – vasarā tika atklāta gigantiska skudra, metālmākslinieku darbi pie mākslas galerijas „Tornis", kā arī viduslaiku bruņinieki ceļā uz Siguldas pilsdrupām.

Šogad, papildus jau tradicionālajam dabas, kultūrvēstures un unikālajam aktīvā tūrisma piedāvājumam, Sigulda piedāvā sajust romantisko rudens sentimentu, dodoties pastaigās gar Gaujas senleju un ļaujot sirdij iepukstēties straujāk.

Siguldas zelta lapu vērotājus aicina iegriezties arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, lai saņemtu bezmaksas informāciju par labākajām pastaigu un apskates vietām vai interesantiem atpūtas piedāvājumiem ikvienam interesentam.

Siguldas novada domes pārstāvji iesaka zelta rudens baudītājiem automašīnas atstāt labiekārtotajos bezmaksas stāvlaukumos Siguldā un pastaigās pa Gaujas senielejas takām doties kājām vai ar velosipēdiem. Sīkāku informāciju par stāvlaukumiem iespējams atrast Siguldas novada mājas lapā: http://tourism.sigulda.lv/public/lat/jaunumi/1186/.

Foto: Juris Grebežs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV