Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ķīpsalā notiks 18.starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde "Balttour 2011"

Inese Libere, 08.10.2010. 09:51

No 11. līdz 13.februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 18.starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde "Balttour 2011", kas būs tūrisma svētki gan nozares profesionāļiem, gan ceļotājiem, jo Ķīpsalā varēs atrast ceļojumu iespējas Latvijā, tālās un tuvās zemēs; izbaudīt īpašas sajūtas gastronomijas, kino un skatuvju zonā, izmantot izstādes speciālās akcijas, loterijas un atlaides, kā arī baudīt bagātīgu pasākumu, atrakciju, koncertu un uzvedumu programmu, kas notiks abās izstāžu centra hallēs, stendos un āra teritorijā katru dienu.
Ķīpsalā notiks 18.starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde "Balttour 2011"

Viens no "Balttour 2011" jaunumiem - izstādē šogad būs divas tematiskās halles - "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!", kas ļaus apmeklētājam atklāt atpūtas un ceļošanas iespējas Latvijā un ārvalstīs.

Hallē "Apceļo Latviju!" tiks piedāvātas atpūtas, naktsmītņu un apceļošanas iespējas Latvijas reģionos, pilsētās un novados, un tās mērķis ir aktivizēt Latvijas apceļošanu un informēt par Latvijas novadiem un pilsētām. Hallē darbosies amatnieku tirdziņi, kā arī gardēžu priekam - Latvijas gardumu tirdziņi - katram Latvijas reģionam savs! Latgalei, Vidzemei, Kurzemei, Zemgalei, Rīgai un Jūrmalai raksturīgos ēdienus varēs baudīt reģioniem veltītajos krodziņos, traktieros, restorānos un kafejnīcās. Uz centrālās skatuves uzstāsies labākie pašdarbības kolektīvi, dejotāji, tautas muzikanti, dziedātāji, notiks reģionu priekšnesumi, šovi, koncerti, loterijas un izlozes!

Hallē "Atklāj pasauli!" apmeklētāji varēs izvēlēties, kur atpūsties ārpus Latvijas, iegādāties ceļazīmes par izstādes akcijas cenām, kā arī iepazīties ar tūrisma iespēju bagātībām nacionālajos ārvalstu stendos. Turklāt varam smelties iedvesmu saviem ceļojumiem, skatoties tūrisma kino - īsfilmas par fantastiskiem galamērķiem un ceļojumiem, jo izstāžu centrā būs īsts tūrisma kinoteātris!

Īpaši padomāts būs arī par izstādes visjaunākajiem apmeklētājiem! Bērniem būs prāta, spēka un veiklības spēles, skriešana, kāpelēšana un citas trakulības! Savukārt āra teritorijā būs atrakcijas un piedzīvojumi lieliem un maziem!

Ārvalstu profesionāļi apmeklēs izstādi

Sadarbībā ar "Diplomatic Economic Club" ir izveidota programmu ārvalstu profesionāļiem "Tūrisms. Latvija", par kuras apmeklēšanu jau šobrīd interesi izrādījuši 40 Krievijas tūrisma profesionāļi un specializēto mediju žurnālisti. Notiek sarunas arī par Skandināvijas tūrisma profesionāļu grupas vizītes "Balltour 2011" laikā.

Izstādes laikā pirmo reizi notiks profesionāļu lietišķā kontaktbirža - biznesa kontaktu dibināšanas platforma, kas pulcēs ārvalstu tūrisma profesionāļus un vietējos uzņēmējus. Kontaktbirža darbosies gan virtuālajā vidē pirms izstādes, gan arī izstādes "Balttour 2011" laikā, kad notiks reālas tikšanās. Kontaktbiržas virtuālais plānotājs sāks darboties no 2010.gada 1.decembra, bet jau šobrīd tajā var reģistrēties! www.balttour.org/kontaktbirža

Organizatoriskie jaunumi izstādē

Izstāde "Balltour 2011" šogad ir ieguvusi svaigu, inovatīvu un radošu koncepciju, paredzot daudz jaunumu izstādes saturā, tematiskajā sadalījumā, izskatā, apmeklējumā un ekspozīcijā! "Balltour 2011" patīkami pārsteigs ar pieejamām ieejas biļetes cenām, kā arī ar samazinātām ekspozīcijas laukumu cenām. Dalībniekus iepriecinās iespēja izsūtīt klientiem elektroniskus ielūgumus pēc savām datu bāzēm.

Izstādes dalībnieku ziņas Delfi.lv īpašajā sadaļā

Lai apmeklētāji savlaicīgi uzzinātu vairāk par izstādes dalībfirmām, jau šobrīd var lasīt dalībnieku ziņas izstādes mājas lapā www.balttour.org, gan arī īpašajā sadarbības partnera Delfi.lv izveidotajā sadaļā "Balttour Ķīpsalā".

18.starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde "Balttour 2011" notiks no 11. līdz 13.februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar partneriem - Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, "Diplomatic Economic Club", Latvijas Pasākumu centru asociāciju, oficiālo viesnīcu "Avalon Hotel", kā arī ar Latvijas un Krievijas nozīmīgāko mediju atbalstu.

Vairāk par izstādi un dalībnieku jaunumiem - balttour.org, delfi.lv un twitter.com/balttour

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV