Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

SAS nākamgad atklās vairākus jaunus maršrutus

Marija Makareviča, 14.10.2010. 14:28

Lidsabiedrība SAS Scandinavian Airlines paziņo par jaunu starpkontinentālu un Eiropas maršrutu atklāšanu un reisu skaitu palielināšanu nākamajā gadā.

Sākot ar 2011. gada 27. martu SAS ik dienu nodrošinās lidojumus no Oslo uz Ņujorku, kā arī piecus reisus nedēļā no Kopenhāgenas uz Šanhaju sākot ar nākama gada ziemas sezonu.

Tāpat SAS plāno piedāvāt četrus jaunus galamērķus Eiropā: Oslo – Minhene (Vācija), Oslo – Palma (Spānija), Oslo – Splita (Horvātija) un Stokholma – Venēcija (Itālija).

Lidsabiedrība nākamgad vairākos maršrutos palielinās arī lidojumu skaitu un salīdzinājumā ar šī gada pavasara sezonu, 2011.gadā katru nedēļu nodrošinās kopumā par 150 reisiem vairāk.

„Pateicoties lidsabiedrības izmaksu samazināšanai un tirgus situācijas stabilizācijai, šobrīd mums ir labas izredzes veiksmīgai paplašināšanai, un SAS izmantos šo iespēju, lai piedāvātu pasažieriem gan jaunus maršrutus, gan lielāku lidojumu skaitu ērtākai ceļošanai. Tas nodrošinās labākas iespējas arī SAS klientiem no Latvijas, kas ceļo caur mūsu bāzēm Kopenhāgenā, Oslo un Stokholmā", uzsver Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV