Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ventiņu zāļu sievas padomi Eižena Finka mājā

Kristīne Fedotova, 22.11.2010. 15:05

5. decembra rītā leģendārā gaišreģa un fotogrāfa Eižena Finka māja, kurā joprojām mitinās Finka gars, atvērs durvis tiem, kas alkst izzināt noslēpumus. Savā pieredzē un zināšanās dalīsies slavenā ventiņu stāstniece un zāļu sieva Līga Reitere. Katrs dalībnieks arī iegūs sertifikātu par veiksmīgi apgūtajām gudrībām!
Ventiņu zāļu sievas padomi Eižena Finka mājā

Lai aukstos ziemas vakarus sagaidītu un veiksmīgi tiem tiktu cauri, aģentūra „Jauni Rakursi" 5. decembra Rītu aicina pavadīt leģendārā Eižena Finka mājā Rīgas Maskavas priekšpilsētā. Pēc mājas saimnieka Gata uzrunas, pie tējas tases Līga Reitere atklās augu maģisko spēku noslēpumus.

Līga Reitere ir ventiņu stāstniece un zāļu sieva, ventiņu valodas zinātāja, kuru var sastapt Ventspils amatu mājā, 3x3 nometnēs, Smiltnieku mājā piejūras brīvdabas muzejā, kā arī ceļojot pa citām valstīm savās stāstnieces gaitās. Beidzot Līga būs Finka mājā un ikvienam interesentam sniegs iespēju uzzināt, kā tējas izmantot veselības stiprināšanai, uzzināsiet par ārstniecisko zāļu kūri, pirts dziedinošo spēku. Līga atklās arī unikālas receptes, kā pagatavot dopinga spilventiņu un izgulēt miegu 2-3 stundu laikā, kā pagatavot zaļo medus ziedi un kvēpināmo nūjiņu, kā bagātināt pirts kūres ar krustoto un vārdoto pērienu. Lai pārbaudītu savas zināšanas tiks izspēlēta atraktīva drogu atpazīšanas spēle! Šī ir iespēja gan mācīties, izzināt, gan arī saņemt sertifikātu par apgūtajām zināšanām! Bet varbūt tieši stāstnieces Līgas Reiteres zināšanas dos ierosmes paša veidotām, maģiskām, dziednieciskām un mīlestības pilnām dāvanām saviem mīļajiem Ziemassvētkos.

Interesanti aicināti pietekites savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots! Dalības maksa 5Ls. Pieteikšanās dalībai pa tālruni 2925 7464 vai e-pastu info@jaunirakursi.lv. Papildus informācija par „Jauni rakursi" pastaigām, ekskursijām, semināriem, kultūrizglītojošajām vakarēšanām un citiem piedāvājumiem mājas lapā www.jaunirakursi.lv.

„Jauni Rakursi" ir tūrisma aģentūra, kas specializējas vienas dienas ceļojumos pa Latviju un Rīgu. Tās nav vienkārši ekskursijas – tā ir iespēja uzzināt, izbaudīt, nogaršot, pamēģināt, atklāt jaunus rakursus un smelties pozitīvas emocijas! Kāpēc šoreiz Eižena Finka māja un ventiņu zāļu sieva? Tāpēc, ka arī šis ir ceļojums: Eižena Finka un augu maģijas pasaulē, un nav labāka gida kā zāļu sieva, lai atklātu dabas spēkus un burvību!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV