Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Galerijā "Flat" notiks iespaidu vakars par Jemenu kopā ar Andri Geidānu

Evita Gerasimova, 24.01.2011. 13:46

"No piedzīvojumiem nav nekāda jēgas, ja nav neviena ar ko tos dalīt," kādreiz teica Vinnijs Pūks, tāpēc mēs radīsim jums iespēju dalīties iespaidos, pārdzīvojumos un redzējumus.
Galerijā "Flat" notiks iespaidu vakars par Jemenu kopā ar Andri Geidānu

25.janvārī plkst. 19.00 galerija/cappucino bārs "Flat", Ģertrūdes ielā 46, ielūdz uz tematisko vakaru, kas būs veltīts eksotiskai un vēl mazpazīstamai valtij Arābijas pussalā - Jemenai. Romas Impērijas laikos Jemena bija pazīstama ar apzīmējumu Arabia Felix – Laimīgā Arābija, pateicoties zemes auglībai un bagātībai.

Vai Tu zini, kas ir džambija?
Vai austrumos pilnīgi visi cilvēki staigā apbruņoti ?
Vai Tu zini, kas ir Kat un kāpēc no tā atteikties ir nepieklājīgi? Kāpēc precoties tas ir obligāts?
Cik spēcīgi ir Tavi stereotipi ?

Savos piedzīvojumos dalīsies Impro gids ar milzīgu pieredzes bagāžu Andris Geidāns: „Reiz krogā kāds vīrietis vēlā vakara stundā izteica retorisku jautājumu: „Kas es esmu – vergs vai kungs?" Acīmredzot viņš nezināja, ka ir vēl trešā iespēja – būt brīvam cilvēkam. Un tas ir stāsts par brīvo Jemenu. Miljons atrunu un iestarpinājumu, bet būtībā mans stāsts ir par šo Jemenas pusi. Varbūt tādēļ, ka mums šeit tā visa tik ļoti pietrūkst. Vai varbūt tādēļ, ka mēs nezinām, kas mēs tādi esam. Nezinām un tādēļ neuzdrīkstamies."

Sāc jaunu gadu ar ceļojumu, tepat, FLAT. Atgādinām, ka ieeja pasākumā ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV