Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Valmierā turpinās gatavošanās vasaras tūrisma sezonas atklāšanai

Inese Kazuša, 20.04.2011. 11:03

Otrdien, 19.aprīlī, Valmieras pilsētas pašvaldībā notika kārtējā vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākuma plānošanas sanāksme, kurā organizatori pārrunāja jau izdarīto un apsprieda darāmo.

7.maijā valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja piedalīties unikālā laivu braucienā- maršā „Abuls- Gauja", kas sāksies Brenguļos un noslēgsies pilsētas jaunajā laivu piestātnē, apmeklēt Valmieras un tās apkārtnes apskates un tūrisma objektus ar atlaidēm, kā arī līdzdarboties citos pasākumos. Nolūkā popularizēt kulinārā tūrisma piedāvājumu, Valmierā un tās apkārtnē, viena no galvenajām 7.maija programmas aktivitātēm būs Gardēžu pikniks.

Pašlaik turpinās pieteikšanās 7. maija laivu maršam „Abuls-Gauja", tāpat notiek to uzņēmumu apzināšana, kas piedalīsies gardēžu piknikā u.c. sagatavošanās darbi. Jau zināms, ka dalību Gardēžu piknikā akceptējuši „Dikļu pils", „Kantīne B", „Rūjienas Saldējums", „Valmiermuižas alus", aktīvās atpūtas komplekss „Avoti" u.c. Valmieras un apkārtnes tūrisma nozares uzņēmēji. Gardēžu pikniks norisināsies Valmieras pilsdrupu teritorijā no pl.11:00 līdz 14:00. Iecerēts, ka Gardēžu piknikā īpašā gaisotnē būs iespēja nobaudīt un iegādāties tikai Valmieras pusē tapušo ēdienu, kulinārijas izstrādājumus un citus sarūpētos gardumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV