Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Turpinās balsošana par skaistākajām vietām Latvijā

Signe Znotiņa, 15.06.2011. 12:35

Projekta „Latvijas Leģendu mājas karte" organizatori atgādina, ka vēl visu šo nedēļu, līdz 20.jūnijam, turpinās balsošana par TOP 10 Latvijas Leģendām – skaistām un teiksmām apvītām vietām visos Latvijas novados.

Ikviens aicināts atbalstīt Latvijas novadu skaistāko un teiksmaināko leģendu autorus, balsojot par viņu pievienotajām vietām „Latvijas Leģendu Mājas karte" mājas lapā www.latvijaslegendas.lv. Izveidotajā Latvijas Leģendu Mājas kartē (www.latvijaslegendas.lv) patlaban kopumā aplūkojamas vairāk kā 515 leģendas.

Normunds Labrencis, projekta „Latvijas Leģendu mājas karte" idejas autors saka: „Ceram, ka izveidotā unikālā „Latvijas Leģendu Mājas karte" šovasar iedzīvotājus motivēs daudz aktīvāk un ar lielāku interesi apceļot Latvijas novadus, apmeklēt labi zināmas, kā arī iepazīt līdz šim mazpazīstamas vietas. Šis projekts atklāj, ka Latvijā ir ļoti daudz skaistas un interesantas vietas, par kuru eksistenci nereti zina tikai vietējie iedzīvotāji. Pateicoties Latvijas Leģendu kartes izveidei un iedzīvotāju atsaucībai, ar šīm vietām varēs iepazīties arī citi.

Tāpat vēlos uzsvērt, ka ņemot vērā lielo atsaucību, arī turpmāk www.latvijaslegendas.lv Latvijas iedzīvotāji varēs iesūtīt savas leģendas, turpinot veidot „Latvijas Leģendu mājas karti"!"

Atgādinām, ka balsošana par TOP 10 pievienotajām leģendām mājas lapā www.latvijaslegendas.lv norisināsies līdz 20.jūnijam. Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts atdot savu balsi par leģendārāko Latvijas vietu.

To desmit (10) pievienoto leģendāro vietu autori, par kuru objektiem tiks atdots lielākais balsu skaits, kā veicināšanas balvu katrs saņems kasti ar saldējumiem „Mājas".

Par Latvijas Leģendu Mājas karti

Ar projektu „Latvijas Leģendu Mājas karte" (www.latvijaslegendas.lv) ir apkopotas Latvijā skaistākās vietas, kas apvītas ar iedzīvotāju stāstiem, tādā veidā veidojot Latviju kā leģendām bagātu valsti. Šis projekts ļauj apskatīties uz Latviju no cita skatupunkta – ar cik daudz vēl nedzirdētām, bet skaistām vietām tā ir bagāta, kas veicinās iedzīvotāju vēlmi daudz vairāk to apceļot un patriotismu pret valsti.

Projektā līdz šim iesaistījusies lielākā daļa Latvijas tūrisma informācijas centru, bibliotēku un pašvaldību, sabiedrībā pazīstamu cilvēku – atsauksmes ir saņemtas no pilsētu mēriem, amatpersonām, TV personībām un citiem, kas labprāt padalījušies ar interesantiem stāstiem par tikpat interesantām vietām visā Latvijā.

„Latvijas Leģendu Mājas karte" top pateicoties īsta krējuma saldējumiem „Mājas" no sērijas „Latvijas Leģendas" - ar dzērveņu - rupjmaizes kārtojuma, ābolkūkas – kanēļa un konfektes „Gotiņa" garšām, kuru receptūrā ņemtas vērā latviešu iecienītās garšas un tradīcijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV