Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sigulda aicina foto pastaigās

Irma Grosberga, 10.01.2012. 15:48

No 7. janvāra Siguldā tiek piedāvāta alternatīva ziemas atpūtas baudītājiem – Foto pastaigas. Katru sestdienu ikvienam pilsētas viesim ir iespēja doties pastaigā pa pilsētas gleznainākajām vietām gida un profesionāla fotogrāfa pavadībā, lai ieraudzītu citādu Siguldu.
Sigulda aicina foto pastaigās

„Siguldas tūrisma attīstības aģentūra" sadarbībā ar fotogrāfu Juri Abramenko aicina aktīvi pavadīt janvāra sestdienas un piedzīvot ko neparastu, dodoties foto pastaigās! To laikā varēsiet apskatīt Siguldu un Gaujas senieleju, kā arī iejusties fotomodeļa lomā, pēc pastaigas saņemot profesionālas fotogrāfijas digitālā formātā, kā arī vienu fotogrāfiju pēc izvēles papīra formātā pa pastu.

Iesim un skatīsim Siguldas ziemas šarmu, ļaujot fotomeistara acij un kamerai tvert mirkļus!

14. janvāra pārgājiens sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālo administrāciju. Pārgājiena maršruts: Siguldas stacija – Baltais flīģelis – Peldu iela - Velnalas klintis –Piķenes krauja – Balonu pļava – Svētku laukums – Leona Paegles iela – Siguldas stacija.

Pārgājiena gidi – Dabas aizsardzības pārvaldes vides inspektori, Gaujas stāstus pie ugunskura stāstīs vides inspektors ar nule pusgadsimta stāžu - Māris Mitrevics.

21. janvāra pārgājiena maršruts: Siguldas stacija – Siguldas pilsdrupas – Gaujas tilts – Gūtmaņa ala – Serpentīna ceļš – Krimuldas pilsdrupas un muiža – brauciens ar trošu vagoniņu – Svētku laukums – Siguldas stacija.

Pastaigas dalības maksa – Ls 5,00. Pulcēšanās plkst. 12:00 pie Siguldas dzelzceļa stacijas. Kā atpazīšanās zīmi meklējiet gidu ar oranžu lietussargu!

Pastaigai pieteikties lūdzam, nosūtot ziņu uz info@sigulda.lv. Pastaigas dalībnieku skaits ir ierobežots. Informācija pa tālruni Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā: 67971335.

Dodoties pārgājienā parūpējieties par laikapstākļiem atbilstošu apģērbu un ērtiem apaviem, noderēs arī termoss ar siltu tēju un kāds gardums.

Foto pastaigas tiek organizētas festivāla NATURE/URBAN/FUTURE ietvaros. Festivāla moto ir "Ikviens ir radošs". Festivāla mērķis ir aktivizēt dažādu mākslas jomu un iedzīvotāju sadarbību. Festivāls aicina nevis pasīvi vērot, bet aktīvi līdzdarboties.

Festivāls NATURE/URBAN/FUTURE ir viena no projekta „Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014" aktivitātēm, ar ko Sigulda piesaka jaunas, novatoriskas un interesantas norises savā pilsētā, kas veicina radošuma attīstību. Festivāla organizators ir Siguldas novada Dome un pasākumu operators „UNTITLED productions". Vairāk par pasākumu iespējams lasīt pasākuma mājas lapā – www.natureurbanfuture.org.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV