Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izdota Ķekavas, Baldones, Salaspils novadu tūrisma karte 2012

EasyGet.lv, 10.01.2012. 12:50

Trešdien, 11. janvārī, plkst. 13.00 Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra telpās Ķekavā, Rīgas ielā 26 (Doles Tautas namā) notiks jaunas tūrisma kartes „Ķekavas, Baldones, Salaspils novads" prezentācija, informē Diāna Spertāle. Sarīkojumā piedalīsies Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, Baldones novada Domes priekšsēdētāja Karina Putniņa un Salaspils novada Domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars.

Pašā Latvijas viducī dzīvo trīs Latvijas novadi – Ķekava, Baldone un Salaspils. Katrs no tiem var lepoties ar savu senu vēsturi un tradīcijām. Taču kopīgs ir tas, ka katram novadam ir savs ģerbonis, visi atrodas tuvu Rīgai un tajos dzīvo darbīgi, uzņēmīgi ļaudis.

Trīs novados atrodas vairāk nekā 200 tūrisma objektu un uzņēmumu - kultūrvēsturiskie, dabas, aktīvās atpūtas un sporta, kafejnīcas, viesu mājas utt. Informācija par tiem tagad apkopota nule klajā nākušajā „Ķekavas, Baldones, Salaspils novadu Tūrisma karte 2012". Karte izdota latviešu, krievu un angļu valodā. Tā būs pieejama gan Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrā, gan Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras Kultūras informācijas centrā „Liiba", gan Ķekavas, Salaspils un Baldones novada tūrisma uzņēmumos.

Tā noderēs ikvienam, kas interesējas par Latvijas vēsturi, dabu un kultūru, ikvienam, kas vēlas ceļot, redzēt, dzirdēt un uzzināt kaut ko jaunu, ikvienam, kas negrib sēdēt mājās nedz vasarā, nedz ziemā. Šī tūrisma karte aptver visus trīs Rīgas pievārtē esošos novadus, un to izdevusi Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra. Šāds izdevums nāk klajā pirmoreiz un liecina par to, ka visi šie trīs Pierīgas novadi var veiksmīgi sadarboties.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV