Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Balttour 2012" atklās jauno tūrisma sezonu

EasyGet.lv, 11.01.2012. 13:27

No 10. līdz 12. februārim Ķīpsalā notiks vērienīgākais tūrisma notikums Baltijā – 19. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2012" –, kas ikvienu ceļotgribētāju aicinās apskatīt un izbaudīt jaunās tūrisma sezonas izdevīgākos, karstākos un aizraujošākos piedāvājumus, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
"Balttour 2012" atklās jauno tūrisma sezonu

""Balttour" pārsteigs gan nozares profesionāļus, gan ceļotmīļus ar īpašo izstādes atmosfēru, bagātīgu ceļojumu piedāvājumu, izdevīgām akcijām, atlaidēm un loterijām, kā arī plašo pasākumu un atrakciju programmu, kas visas trīs izstādes dienas valdīs tematiskajās hallēs "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli"," norāda Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ALTA) prezidente Kitija Gitendorfa.

"Balttour 2012" varēs apskatīt vairāk nekā 255 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs ap 650 tūrisma uzņēmumu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Turcijas, Somijas, Krievijas, Ukrainas, Ēģiptes, Itālijas, Japānas, Spānijas, Etiopijas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un citām tikpat kolorītām valstīm.

Izstādē piedalīsies vismaz 38 valstu tūrisma pārstāvniecības, viesnīcas, transporta kompānijas un citi ar tūrismu saistīti uzņēmumi, kas sevi prezentēs gan nacionālajās, gan atsevišķu kompāniju ekspozīcijās. Plānots, ka izstādi apmeklēs vairāk nekā 30 000 interesentu.

Ceļojumu izpārdošana

Ķīpsalā varēs iegādāties gan aviobiļetes un prāmju biļetes, gan ceļojumus uz pieprasītākajiem un vēl nebijušiem galamērķiem, gan turpmākajam pusgadam rezervēt Latvijas viesu namus, kempingus un pirtis par tikai vienreiz gadā pieejamām cenām – izstādes cenām!

Atklāj pasauli!

"Balttour 2012" pārsteigs ar vēl nebijušiem ceļojuma galamērķiem. Izstādes apmeklētāji varēs tikties ar vissenākā kontinenta pārstāvjiem un rast jaunus impulsus Āfrikas atklāšanā! Pirmo reizi ''Balttour'' piedalīsies galēju kontrastu valsts Etiopija, kakao zeme Gana un naftas atradņu meka Nigērija.

Ganieši Ķīpsalā sola unikālu šovu, sākot ar bungu sišanu, tradicionālajām afrikāņu dziesmām un dejām, stikla ēšanu un beidzot ar komisku etīžu un Āfrikas spēka izrādīšanu.

Pirmo reizi "Balttour" būs oficiālā Krievijas Tūrisma industrijas apvienības (Российский Союз Туриндустрии) ekspozīcija, kurā savus piedāvājumus prezentēs lielākie Krievijas tūroperatori, tūrisma aģentūras, viesnīcas, SPA, sanatorijas, transporta un apdrošināšanas kompānijas un masu mediji.

"Pasaule miniatūrā" vai "Muzejs zem klajas debess" – tā tiek dēvēta viena no visskaistākajām vietām uz zemes – Krima, kas izstādē prezentēs savus gadsimtiem slavenos SPA un ārstniecības pakalpojumus.

Apceļo Latviju!

Tematiskā halle "Apceļo Latviju!" būs namamāte, kas ikvienu izstādes apmeklētāju sagaidīs un iepazīstinās ar Latviju. Latvijas daudzveidīgumu prezentēs visi četri Latvijas reģioni – Latgale, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme –, piedāvājot jaunākās lauku ceļošanas un atpūtas iespējas, vietējos ražojumus un darinājumus, kā arī ekoloģiskus, mājās gatavotus pārtikas produktus. Īpašus piedāvājumus gatavo arī Latvijas pilis, viesnīcas un atpūtas centri.

"Vasals Latgolā!" – tā ikvienam "Balttour 2012" apmeklētājam viesmīlīgi uzsauks zilo ezeru zemes stendā, kurš šoreiz būs vēl košāks, vēl atraktīvāks un divreiz lielāks nekā pērn! Latgales tūrisma iespējas, kultūras mantojumu, tradīcijas, dabu, īpašos cilvēkus un valodu prezentēs 19 Latgales novadi un pilsētas kopā ar Utenas reģiona (Lietuva), Vitebskas (Baltkrievija) un Pleskavas apgabala (Krievija) tūrisma speciālistiem.

Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra aicinās apskatīt vēstures liecību – vācu bruņutransportieri Sdkfz 251 – un sajust 20./30. gadu kūrortu noskaņas. Ikviens izstādes apmeklētājs varēs iejusties tankista lomā – pārģērbties militārajā formā, apskatīt bruņutransportieri no ārpuses un iekšpuses, apskatīt un aptaustīt dažāda veida šaujamieročus, kā arī nofotografēties! Savukārt Ogres Vēstures un mākslas muzejs apmeklētājiem piedāvās nosūtīt vēsturiskās pastkartes saviem mīļajiem.

Alūksnes novada pašvaldības Tūrisma informācijas centrs izstādē prezentēs piecus jaunus maršrutus – "Ak, šī jaukā lauku dzīve!", "Pilis un muižas", "Nesenā pagātne", "Dabas skaistums" un "Pierobežas vilinājums".

Paši mazākie izstādes apmeklētāji varēs paviesoties Trušu pilsētiņā, kurā ikvienam būs iespēja aplūkot un samīļot tās iemītniekus.

Tas ir tikai neliels ieskats izstādes dalībnieku piedāvājumā. Par citiem vairāk: www.balttour.lv

"Balttour 2012" lietišķais ievadpasākums

Lai veicinātu Krievijas un Baltijas valstu tūrisma industriju sadarbību, 9. februārī Rīgā notiks starptautiskās tūrisma izstādes-gadatirgus "Balttour 2012" lietišķais ievadpasākums – ""Balttour 2012" forums. Krievijas fokuss". Vairāk: forum.balttour.lv

Izstādi-gadatirgu "Balttour 2012" rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV