Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ganieši Ķīpsalā izrādīs Āfrikas spēku un pārsteigs ar stikla ēšanu

EasyGet.lv, 25.01.2012. 12:26

No 10. līdz 12. februārim Ķīpsalā tūrisma izstādē-gadatirgū "Balttour 2012" varēs iepazīties ar pievilcīgāko Rietumāfrikas tūrisma un investīciju galamērķi – zelta zemi Ganu, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Ganieši Ķīpsalā izrādīs Āfrikas spēku un pārsteigs ar stikla ēšanu

Ganas pārstāvji tūrisma izstādē ''Balttour'' piedalīsies pirmo reizi un prezentēs gan Ganas kultūru, gan iespējas apmeklēt šo skaisto un kolorīto zemi, kas ir slavena ar kakao audzēšanu un senajām pilīm. Visas trīs izstādes dienas "Balttour 2012" apmeklētāji varēs baudīt labāko, ko piedāvā ganiešu kultūra.

Šokolādes diena

10. februārī tūrisma aģentūra "Amazing Ghana Limited" izstādes apmeklētājus cienās ar izmeklētāko, iespējams, pasaulē labāko Ganas augstākās klases kakao produkciju bez mākslīgiem piejaukumiem. Tieši Gana visā pasaulē ir slavena ar kakao audzēšanu – tur ir apmēram divi miljoni kakao saimniecību!

"African Showboyz" pārsteigs ar stikla ēšanu

Autentiskais kvintets "African Showboyz" izklaidēs un apžilbinās pat visskeptiskāko publiku! "African Showboyz" ir unikāls šovs – sākot ar bungu rībināšanu, dejām, neaptveramo stikla ēšanu, mistiskās mūzikas izpildi un beidzot ar komisku etīžu un Āfrikas spēka izrādīšanu. Šie priekšnesumi ir cēlušies no maza ciemata Ganas Ziemeļaustrumu reģionā – Binabas.

Tradicionālās Rietumāfrikas dziesmas un dejas

Grupas "Nii Tettey Tetteh" un "The Kusun Dance Ensemble" izstādes laikā izpildīs tradicionālas Tanzānijas, Kenijas un viņu dzimtenes Ganas dziesmas un dejas. Dejotāji ar basām kājām un kailām krūtīm, no zāles stiebriem gatavotos svārkos un spilgtiem aksesuāriem izpildīs salto uz lielās "Balttour 2012" skatuves. Ganieši spēlēs koka flautas, četras dažādas bungas un tradicionālās perkusijas, kas sastāv no divām ar auklu sasaistītām koka bumbām.

Kā zināms, no 10. līdz 12. februārim Ķīpsalā notiks vērienīgākais tūrisma notikums Baltijā – 19. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2012" –, kas ikvienu ceļotgribētāju aicinās apskatīt un izbaudīt jaunās tūrisma sezonas izdevīgākos, karstākos un aizraujošākos piedāvājumus.

"Balttour 2012" varēs apskatīt vairāk nekā 255 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs ap 650 tūrisma uzņēmumu no 38 valstīm.

Izstādi-gadatirgu "Balttour 2012" rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV