Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

RTAB izdod bukletu "Ko darīt Rīgā?" janvārī – martā

EasyGet.lv, 08.01.2013. 11:50

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) ir izveidojis un publicējis informatīvo materiālu "Ko darīt Rīgā?" janvārī – martā, informē RTAB sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Guna Caune. Tā mērķis ir atvieglot atpūtas plānošanu esošajiem un potenciālajiem Rīgas viesiem. Informatīvais materiāls papildināts ar aktualitātēm RTAB sadarbības pilsētās Jūrmalā un Siguldā.
RTAB izdod bukletu "Ko darīt Rīgā?" janvārī – martā

"Ko darīt Rīgā?" apkopota informācija par spilgtākajiem pasākumiem, koncertiem un izstādēm. Bukleta sākumā izveidots pasākumu kalendārs, lai atvieglotu orientēšanos plašajā aktivitāšu klāstā. Pēc tā seko plašāks pasākumu un aktivitāšu apraksts. Tās piemērotas dažādām mērķauditorijām – mūzikas un mākslas cienītājiem, aktīvās atpūtas piekritējiem, kā arī ģimenēm ar bērniem.

2013.gada pirmajā ceturksnī RTAB īpaši aicina Rīgas viesus un vietējos iedzīvotājus pievērst uzmanību Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncertiem un Starptautiskajam Saksofonmūzikas festivālam Saxophonia. Mākslas baudītājiem saistoša būs izstāde "Romantisma glezniecība", kuru 15.februārī atklās mākslas muzejā Rīgas Birža, un "Harijs Seidlers: arhitektūra, māksla un dizains", kuru no 19.februāra varēs apskatīt Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā. Sporta cienītājus piesaistīs Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs hokejā un Pasaules čempionāts kērlingā sievietēm. Savukārt plašs piedāvājums ģimeņu aktivitātēm sagaidāms Lieldienu laikā.

Krievu, angļu, vācu un latviešu valodā publicētais materiāls ir pieejams Rīgas tūrisma informācijas centros Rātslaukumā, Līvu laukumā un Rīgas starptautiskajā autoostā, kā arī atsevišķās viesnīcās. Elektroniskā formā ar aktuālāko notikumu izlasi var iepazīties LIVE RĪGA portāla sadaļā INFO MATERIALS http://www.liveriga.com/userfiles/files/WTD/2013_1_LV_WhatToDo_Jan_Mar.pdf. Aktuālāko pasākumu izlases tiek izdotas katru ceturksni, izceļot attiecīgās sezonas atpūtai piemērotākās vietas un piedāvājumus.

Foto: Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV