Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

ASV laikraksts nominē Rīgu starp 20 skaistākajām Eiropas pilsētām; balsojums turpinās

Easyget.lv, 25.10.2013. 08:55

Populārais ASV laikraksts „USA Today” aicina iesaistīties interneta balsojumā, lai kopīgi noteiktu Eiropas skaistāko pilsētu. Titulam nominētas 20 Eiropas pilsētas, to skaitā iekļauta arī Latvijas galvaspilsēta Rīga.
ASV laikraksts nominē Rīgu starp 20 skaistākajām Eiropas pilsētām; balsojums turpinās

ASV medijs „USA Today”, kura auditorija mērāma vairāk nekā trīs miljonos lasītāju, nesen savā ceļojumu novirziena (USA Today Travel) mājas lapā „10best.com” izveidoja interneta balsojuma konkursu, lai noskaidrotu, kura no visām Eiropas pilsētām, ir tā skaistākā.

Rīga šobrīd balsojumā par pirmo vietu konkurē Norvēģijas pilsētu Bergenu. Trešajā vietā pagaidām atrodas Austrijas Insbruka, taču zemāk esošās valstis regulāri maina savas pozīcijas balsojuma kopvērtējumā.
Balsošanā var piedalīties ikviens.

Balsot par Rīgu vai kādu citu Eiropas pilsētu vari apmeklējot 10best.com lapu - http://ej.uz/balsoRigu. Līdzās Rīgai uz skaistākās Eiropas pilsētas titulu pretendē Londona, Parīze, Prāga, Venēcija, Valensija un citas.

Balsošana ilgst līdz Latvijas Neatkarības dienai - 18. novembrim, bet pilsētu, kura uzvarējusi balsošanā, paziņos 20. novembrī.

Foto (c) flickr.com/ Stephen Downes

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV