Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Lonely Planet" Rīgu ierindo 4. vietā ieteicamo tūrisma galamērķu sarakstā

Easyget.lv, 29.10.2013. 16:32

Pasaules lielākais tūrisma ceļvežu izdevējs "Lonely Planet" publiskojis ieteicamākos galamērķus 2014.gada ceļojumiem, starp tiem - arī Rīga.
"Lonely Planet" Rīgu ierindo 4. vietā ieteicamo tūrisma galamērķu sarakstā

Nozares eksperti, autori, redaktori, blogeri un tvītotāji sastādījuši ieteicamākos galamērķus trīs kategorijās: "Top 10 valstis", "Top 10 pilsētas" un "Top 10 Reģioni". Pilsētu kategorijā Rīga ierindojusies 4. vietā, saņemdama raksturojumu - Eiropas kultūras galvaspilsēta, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Eksperti cildinājuši pilsētas arhitektūru, kā arī kafejnīcu un restorānu izaugsmi.

Viss pilsētu tops ir šāds: 1.vieta - Parīze (Francija), 2.vieta - Trinidada (Kuba), 3.vieta - Keiptauna (Dienvidāfrika), 4.vieta - Rīga (Latvija), 5.vieta - Cīrihe (Šveice), 6.vieta - Šanhaja (Ķīna), 7.vieta - Vankūvera (Kanāda), 8.vieta - Čikāga, Ilinoisa (ASV), 9.vieta - Adelaida (Austrālija) un 10.vieta - Oklenda (Jaunzēlande).

Papildinformācija: http://www.lonelyplanet.com/travel-tips-and-articles/lonely-planets-best-in-travel-2014-top-10-cities#ixzz2j60H5QqD

"Lonely Planet" ir ceļvežu izdevējs, kas kopš 1972.gada publicējis vairāk nekā 500 ceļvežus astoņās valodās, kurus veido žurnālisti, kas ilgāku laika periodu pavada konkrētajā valstī, iepazīstoties ar tās vēsturi, kultūru, sabiedrību, tūrisma objektiem un piedāvājumiem.

Foto: Torņa iela Rīgā. Foto (c) flickr.com/ Stephen Downes

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV