Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīga tiks pārstāvēta starptautiskā kongresā Šanhajā

Easyget.lv, 01.11.2013. 11:35

No 2. līdz 6.novembrim Rīga ar Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) veidoto zīmolu MEET RĪGA tiks pārstāvēta ICCA (International Congress and Conference Association) 50. gadadienas kongresā, kas norisināsies Šanhajā.

Šogad kongresā piedalīsies 850 dalībnieki no 57 pasaules valstīm, informē RTAB pārstāve Anna Blaua.

ICCA kongresa ietvaros iespējams apmeklēt izvērstu semināru programmu, kuros iespējams uzzināt jaunāko informāciju par aktuālākajām tendencēm konferenču un kongresu rīkotāju nozarē, kā arī iegūt aktuālāko informāciju par industrijas jaunumiem un tendencēm citos reģionos. ICCA kongresa laikā iespējams arī uzrunāt starptautiskās asociācijas, lai iepazīstinātu to pārstāvjus ar Rīgu un Latviju kā iespējamo konferenču un kongresu norises vietu.

MEET RĪGA ir aicināts līdzdarboties arī divu nozīmīgu kongresa programmu norisē – viena paredz padomu un informācijas sniegšanu dalībniekiem, kuri kongresā piedalās pirmo reizi, savukārt otra programma ir ekspertu panelis, kurā MEET RĪGA dalīsies uzkrātajā pieredzē konferenču un kongresu biroju reklamēšanā un citos jautājumos.

Tāpat RTAB ir sarūpējis ziedojumu dāvanu komplektu, kas tiks izsolīts un visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti labdarībai.

MEET RĪGA ir ICCA biedrs kopš 2010.gada un aktīvi piedalās tā darbā, lai veicinātu Rīgas un Latvijas kā iespējamo kongresu un konferenču galamērķa atpazīstamību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV