Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznākusi Vidusdaugavas tūrisma karte

Easyget.lv, 28.01.2014. 11:15

Kokneses tūrisma centrs sadarbībā ar Skrīveru, Aizkraukles un Pļaviņu tūrisma speciālistiem izdevis karti, kurā apkopota informācija par tūrisma piedāvājumu un pakalpojumiem četros novados.

Šogad apmeklētāji Zemgales stenda Kokneses, Skrīveru, Aizkraukles un Pļaviņu novada apvienotajā pudurī varēs iepazīt jaunumus, baudīt un palutināt sevi ar Ievas sieru, zāļu tējām un citiem gardumiem.

Novadi ģeogrāfiski atrodas ainaviskā apvidū, kurus vieno Daugavas kreisais krasts. Novadi lepojas ar bagātīgo kultūrvēsturi, kuru līdz nepazīšanai pārveidojis Daugavas liktenis. Daugavas plašums un krāsu noskaņas visos gadalaikos aicina tūkstošiem tūristu. Skrīveru Gotiņas, Pļaviņu HES, Kokneses viduslaiku pilsdrupas, topošais Likteņdārzs un vikingu laiva „Lāčplēsis”, ir ievērības cienīgi tūrisma objekti Daugavas krastā.

Karte izdota karšu izdevniecībā Jāņa Sēta 15 000 eksemplāros latviešu, krievu un angļu valodā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV