Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atklās tūrisma un atpūtas centru "Ezernieki"

LETA, 28.05.2007. 17:30

AS "Latvijas Valsts meži" (LVM) ceturtdien, 31.maijā, Madonas rajona Indrānu pagastā atklās tūrisma un atpūtas centru "Ezernieki", aģentūru LETA informēja LVM Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs.
Atklās tūrisma un atpūtas centru "Ezernieki"

LVM šogad sākusi jaunu un vērienīgu akciju "Mammadaba", kas aicina cilvēkus atpūsties mežā pie dabas.

Šajā pavasarī aktīvās atpūtas un dabas cienītāji saņēmuši vēl vienu dāvanu - tūrisma un atpūtas centru "Ezernieki", ko ieskauj valsts mežs, kur var atpūsties, makšķerēt, braukt ar laivām, vērot dabu, putnus un dzīvniekus, "atslēgties" no pilsētu trokšņiem un ikdienas kņadas, aizmirst par lielveikaliem un daudziem pienākumiem, lai baudītu dabas doto.

Atklāšanā varēs apskatīt tūrisma un atpūtas centru "Ezernieki", bet pēc tam varēs doties ceļojumā apkārt netālu esošajam Lubāna ezeram, iepazīties ar atpūtas iespējām, ko iespējams baudīt, apmetoties "Ezerniekos".

Ceļojuma laikā būs iespēja aplūkot savdabīgo Lubāna līdzenuma ainavu - praktiski vienīgo vietu Latvijā, kur zemes reljefs ir gluds kā galds, kā arī apskatīt vietas, kur var sākt vai beigt laivu braucienu pa Aivieksti vai izīrēt laivas makšķerēšanai Lubāna ezerā un blakus esošajos kanālos.

Jau ziņots, ka Lubāna ezeru un blakus esošos zivju dīķus iecienījuši gan Latvijas, gan ārvalstu putnu vērotāji, tāpēc visiem būs iespēja kāpt vienā no Lubāna ezera putnu vērošanas torņiem, lai binoklī un teleskopā skatītu putnus ezerā. Pēc tam notiks neliels pārgājiens Teirumnīku purva dabas takā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV