Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tallinā sākas Vecpilsētas dienas

LETA, 28.05.2007. 19:40

Tallinā pirmdien sākas 26.Vecpilsētas dienas, kas turpināsies līdz 3.jūnijam. Vecpilsētas dienu devīze šogad ir "Cienījamie pilsētnieki, godājamie meistari", ziņo pilsētas preses centrs.
Tallinā sākas Vecpilsētas dienas

Tādējādi Vecpilsētas dienu organizatori vēlas pateikties tiem pilsētniekiem un to meistaru daiļradei, pateicoties kuriem Tallina ir kļuvusi tāda, kāda tā ir šodien un kādu to visi pilsētnieki ir iemīļojuši.

Šogad, tāpat kā iepriekšējos gados, Vecpilsētas dienu gaitā paredzēti daudzi interesanti pasākumi. Piemēram, 28.maijā tiks atklāts starptautiskais teātru festivāls "Treff ", 29.maijā pilsētas Rātslaukumā notiks seno spēkratu parāde, 30. maijā un 31.maijā Rātslaukumā paredzēta kultūras programma un gadatirgus "Godājamie meistari", savukārt 31.maijā notiks konference "Iedzīvotāju sapnis par labu dzīvi".

1.jūnijā Igaunijas galvaspilsētā notiks "Muzeju diena un nakts ", kā arī Bērnu dienai veltīts koncerts brīvā dabā. 2.jūnijs būs klasiskās mūzikas diena, un pilsētas Rātslaukumā notiks liels klasiskās mūzikas koncerts, savukārt 3.jūnijā notiks izrāde "Tallinas meistari cauri gadsimtiem", kura iepazīstinās ar Tallinas vēsturi.

Īpaša programma paredzēta bērniem. Tajā būs dažādas interesantas un izglītojošas nodarbības. Tāpat speciāla programma paredzēta arī jauniešiem.

Paredzams, ka svētku programma aptvers visu vecpilsētu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV