Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Uz Polijas Baltkrievijas robežas par caurlaidi der tikai prezervatīvs

LETA, 31.05.2007. 10:00

Uz Polijas robežas ar Baltkrieviju plaukst un zeļ prezervatīvu tirdzniecības bizness, jo Baltkrievijas robežsardzes amatpersonas nesen sākušas pieprasīt, lai katram transporta līdzekļa vadītājam, kā arī katram pasažierim, iebraucot valstī, būtu līdzi kaut viens prezervatīvs, ziņo Polijas prese.
Uz Polijas Baltkrievijas robežas par caurlaidi der tikai prezervatīvs
Lai šķērsotu Baltkrievijas robežu, pat Romas katoļu baznīcas priesteriem, kas zvērējuši un, domājams, ievēro celibātu, jābūt līdzi prezervatīviem.

Kāds Polijā akreditēts Baltkrievijas diplomāts izteicies, ka neko nezinot par noteikumiem, kuros no Baltkrievijas viesiem, iebraucot valstī, tiktu pieprasīts uzrādīt prezervatīvus.

Savukārt tiem ceļotājiem, kuri uz Baltkrieviju brauc ar vilcienu, acīmredzot ir sevišķs statuss, vai arī uz viņiem attiecas kāds cits neparasts un vēl nezināms noteikums, jo no viņiem neviens nepieprasa prezervatīvus. Varbūt vilcienu pasažieriem tos prasīs uzrādīt atceļā?
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV