Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Ķīnā lidmašīnā pamanās iekāpt viltus pilots

LETA, 07.06.2007. 13:00

Divdesmit trīs gadus vecs bezdarbnieks no Ķīnas dienvidrietumiem gluži kā Leonardo di Kaprio filmā "Catch Me If You Can" ("Noķer mani, ja vari") pamanījies iekāpt lidmašīnā pārģērbies par pilotu, ceturtdien ziņoja Ķīnas prese.
Ķīnā lidmašīnā pamanās iekāpt viltus pilots

Šu Ši aprīlī ieradies Pekinas galvaspilsētas starptautiskajā lidostā ģērbies kā viņa izvēlētās lidsabiedrības pilots, ziņo "Beijing News", kas gan neatklāj lidsabiedrības nosaukumu.

Lidmašīnas viltus kapteinis, kas pilota formas tērpu bija iegādājies internetā un lejupielādējis vairākus personu apliecinošus dokumentus, veiksmīgi iekāpis lidmašīnā, kas devusies uz viņa dzimto Guidžou provinci.

Krāpšanās atklāta tikai pēc tam, kad lidmašīnas pilots pamanījis, ka viņa "kolēģa" zināšanas par aviācijas lietām pilnībā neatbilst realitātei. Pilots pēc pacelšanās licis jauno krāpnieku pieskatīt un pēc nolaišanās nodevis to policijai.

Šu paturēts apcietinājumā desmit dienas, kā arī viņam piespriests 500 juaņu (34 latu) sods, vēsta "Beijing News".

2002.gadā uz ekrāniem iznākušajā režisora Stīvena Spīlberga filmā "Catch Me If You Can" ("Noķer mani, ja vari") di Kaprio īsteno līdzīgu krāpšanos, līdz tiek atmaskots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV