Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andrim Bulim apriebies seksīgākā vīrieša tituls

Ina Eglīte, 02.02.2009. 12:00

Jaunākajā žurnāla "IEVAS Stāsti" numurā lasiet:
Andrim Bulim apriebies seksīgākā vīrieša tituls

Andrim Bulim apriebies seksīgākā vīrieša tituls

«Tas bija interesanti tikmēr, kamēr biju ļoti jauns un vēlējos sevi pierādīt, provocēt sabiedrību. Tagad man liekas, ka esmu pelnījis, lai vārdu «seksīgākais» svītrotu no rakstiem par mani,» saka sieviešu mīlulis aktieris Andris Bulis. Tomēr aktieris nenoliedz, ka viņu interesē, ko par viņu domā. «Aktieris ir publiska profesija. Ja par tevi runā, tātad tu eksistē,» viņš saka. Vēl Bulis atklāti par daiļo dzimumu, teātra autoritātēm un par ko viņam rodas domstarpības ar sievu llzi.


Vārdotāja kungiem sola bargu mācību

Vārdotāja 97. paaudzē Malvīne Kapača no Tilžas Latvijai tuvākā nākotnē paredz grūtus laikus. «Citi gaiļi dziedās. Būs cita valdība, cita valsts valdīs Latvijā. Ja nevaldīs divdesmit četrus gadus, kaut divdesmit četras stundas valdīs. Un kungiem tā būs barga mācība,» saka vārdotāja.

Glābjot suni, noslīkst divi vīrieši

14. janvārī, Bolderājā glābjot ledū ielūzušu suni, noslīka tā saimnieks un kaimiņš.
Pastaigas laikā Aļģis meta koku uz kanāla ledus, bet Bocmanis drāzās tam pakaļ un... pazuda zem ledus. Saimnieks zibenīgi metās pakaļ savam sunim, bet ledus neizturēja viņa svaru un Aļģis pazuda ūdenī. Drīz suņa saimnieks vairs nebija redzams.
«Izglābšu vismaz suni,» notikuma aculieciniekiem sacīja Bolderājas iedzīvotājs Aleksandrs Cigankovs un devās uz ledus. Arī viņa augums plānajam ledum izrādījās par smagu un arī Aleksandrs, tāpat kā pirms dažām minūtēm Aļģis, pazuda aukstajā ūdenī. Bocmani krastā izvilka glābēji...


Par ko pārvēršas vīrietis kopdzīvē ar sievieti - vampīru

„Biju jau ieguvis rūdīta vecpuiša slavu, kad satiku Eleonoru. Man aizrāvās elpa no viņas modeles auguma, erudīcijas un šarma! Eleonora bija ārste, izdaudzināta visā Rīgā. Pēc kāda laika mani sāka piemeklēt dīvainas kaites – ne no šā, ne no tā uznāca pēkšņs vājums vai baiļu sajūta, mocījos ar bezmiegu, garastāvoklis bija nomākts, iedzīvojos neirotiskajā dermatītā... Aizgāju pie gaišreģes. Skatīdamās stikla bumbā, viņa bezkaislīgi paziņoja: «Kāds cilvēks barojas no jūsu enerģijas. Viņš burtiski jums ir piezīdies.»
Par to, kādas likstas un cik smagas veselības problēmas piemeklēja Ernestu, dzīvojot ar sievieti – vampīru, un kā viņš tika ar tām galā, lasiet „IEVAS Stāstos”! 

Reizi nedēļā pie Tevis dodas LATVIJAS STĀSTU ŽURNĀLS Nr. 1 – „IEVAS Stāsti”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV