Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Intara Rešetina sieva Zanda nav greizsirdīga

Ina Eglīte, 16.02.2009. 16:36 | komentāri (1)

Jaunākajā žurnāla "IEVAS Stāsti" numurā lasiet:
Intara Rešetina sieva Zanda nav greizsirdīga

Intara Rešetina sieva Zanda nav greizsirdīga
Mis Latvija 2002 Zanda Zariņa-Rešetina, kura ir neliela uzņēmuma vadītāja, fitnesa trenere, mīļa māmiņa divgadīgajai Elīzei Marijai un gādīga sieva aktierim Intaram Rešetinam, atzīst, ka nejūtas greizsirdīga uz vīra skatuves partnerēm. «Es viņam uzticos,» teic Zanda, piebilstot, ka viņas dzīvē vilšanās tomēr ir bijusi.

Glāstījusi daudzus, bet mīlējusi tikai vienu
Televīzijas leģenda grima māksliniece Asja Strēle šomēnes atzīmē 80 gadu jubileju. Viņa savā profesijā strādā jau 55 gadus, ir grimējusi prezidentus, politiķus un kaprīzus skatuves māksliniekus. Asja atzīstas, ka dažus politiķus savā krēslā vairs negribētu redzēt, piemēram, Aināru Šleseru. Par savu darbu viņa teic: «Grimētājas krēslā glāstījusi esmu daudzus, bet dzīvē mīlēju tikai vienu.»

Slepkava policists cietumā pavadījis pusi termiņa
Pirms 10 gadiem Drošības policijas reģionālās nodaļas darbinieks Dairis Fiļipovs, būdams stiprā alkohola reibumā, Jelgavas bārā sarīkoja asiņainu slaktiņu – nogalināja divus un ievainoja trīs cilvēkus. Tiesa viņam piesprieda 20 gadus cietumā. Puse termiņa jau aizvadīta. Vai slepkava nožēlo nodarīto?
      
Holivudas kinolentēs filmējas Latvijas dzīvnieki
ASV filmu Hallmark Hall of Fame spēlfilmā «Irēnas bērni», kuru pagājušajā rudenī uzņēma Rīgā un kas pirmizrādi piedzīvos šopavasar, filmējās seši vācu aitu suņi un zirgs. Baibai Lapinskai, kas uzņēmās sagādāt četrkājainos aktierus, bija jāsameklē arī baloži, cūkas un pīles. Par to, kā viņai izdevās atrast dzīvniekus–aktierus un kā tie klausīja režisoru, lasiet IEVAS Stāstu jaunākajā numurā!

Katru otro piektdienu pie Tevis dodas Latvijas stāstu žurnāls Nr. 1 – „IEVAS Stāsti”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV